I denna roll kommer du att arbeta med koordinering och incidenthantering i fina lokaler på Kungsholmen hos ett välkänt företag. Har du erfarenhet inom ITIL och har tidigare arbetat inom IT support, då kan just du vara den vi söker!

Din vardag

Du kommer arbeta med att se över processer och skapa struktur för att få enheterna inom IT att samarbeta väl. Du agerar kontaktyta mellan verksamheten och IT-tekniker för att lösa incidenter på bästa sätt. Du kommer även att driva aktiviteter inom incident-processen. Uppföljning av att de levererar enligt avtalade Service Level Agreements. Koordinering av major incident genom att leda task force för att minimera störningar i IT-driften, samt hitta permanenta lösningar till återkommande fel inom problem-processer. Arbetet innebär mycket kontakt med övriga IT-team och tredje parts leverantörer.

Vem är du?

Nu letar vi efter dig med erfarenhet av ITIL, du som är tydlig i din kommunikation och drivs av att skapa fungerande processer. Idag kanske du sitter på en supportroll och vill ta klivet in i nästa roll, som koordinator. För att vara framgångsrik i denna roll är du ansvarstagande och har förmågan att skapa och förmedla en helhetsbild av bolaget och kan planera och prioritera efter denna.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Wise IT är ett konsult- och rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. Tänk dig ett jobb där du får möjligheten att ta nästa steg i din karriär. Oavsett om ditt nästa steg är att hitta din spetskompetens, testa nya saker eller arbeta med den senaste tekniken. Ett jobb med bra lön, trygghet, förmåner och ett stort nätverk. Vi står vi bakom dig hela vägen – i ditt nästa steg.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Utvecklingsmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV