Har du förlorat jobbet på grund av de rådande omständigheterna i samhället? Har du erfarenhet från IT-drift, Modern Workplace eller Nätverk? Då är du varmt välkommen in med din ansökan så ska vi på Wise IT Göteborg göra vårt bästa för att hitta nya möjligheter som passar för dig!

DIN VARDAG

Att vara konsult på Wise IT Göteborg innebär att du går ut på uppdrag hos någon av våra spännande kunder som kan vara allt mellan startups till globala världsledande aktörer! Tillsammans med din dedikerade konsultchef hittar vi rätt uppdrag utifrån vart du är i din karriär idag, och vart du vill vara imorgon! Vi har många spännande roller där du antingen kan arbeta som en generalist eller fokus på ett visst specialistområde såsom Windows, Linux, Nätverk & Säkerhet eller Cloud.

Att komma ut på uppdrag som konsult ger dig en fantastisk möjlighet att påverka och förbättra våra kunders IT-miljöer, samt att bredda dina kunskaper och förståelse av branschen. Uppdragen kan ha varierande längd men är vanligtvis långsiktiga och leder ofta till anställning direkt hos kund.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har ett brinnande intresse för IT och teknik och har ambitionen att utvecklas ytterligare inom detta! Vidare så ser vi att du är kommunikativ, serviceinriktad och lösningsfokuserad.

Vi tror att du har erfarenhet från minst någon av följande tekniker:

  • Windows Server
  • Modern Workplace (SCCM, Intune)
  • Virtualisering (VMware/Hyper-V)
  • Server & infrastruktur
  • Molnlösningar (Azure/AWS)
  • Nätverk & brandväggar

ANSÖKAN

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Natalie Dalberg (natalie.dalberg@wiseit.se). Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Känns rollen inte 100% rätt? Sök ändå via vår spontanansökan!

Passar vi dig?

Wise IT arbetar med kompetensförsörjning inom IT. Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb, genom rekrytering och konsulter. På Wise IT är vi ett härligt gäng superhjältar som tillsammans hjälper människor och företag att nå sina drömmar. Vi tror på människan i en framtida teknikutveckling och brinner för att bygga relationer, inkludera fler i IT-branschen och naturligtvis matcha rätt kompetens till rätt uppdrag. Hos oss är människan i fokus och vi tror att alla sitter på superkrafter som i rätt situation kan göra stordåd. Vi vill vara en självklar go-to career partner oavsett om kandidaten söker jobb i dagsläget eller inte. Vill du vara med på vår resa?

Läs mer om oss, vår kultur och våra värderingar på vår karriärsida.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Duktiga och roliga kollegor
  • Friskvård
  • Intressanta uppdragsgivare
  • Karriärmöjligheter

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV