Brinner du för systemutveckling och att skapa smarta och användarvänliga system där ordning och reda i koden är lika viktigt som användarens upplevelse?

På CANEA fortsätter vårt affärsområde IT att växa och vi utvecklar konstant vår IT-produkt CANEA ONE och vi har en spännande tid framför oss. Därför behöver vi förstärka teamet med en senior utvecklare inom C#/.NET. Vi arbetar tillsammans i agila team och hos oss får du möjlighet att labba med nya tekniker, utvärdera och implementera arkitekturella mönster i allt ifrån databas till gränssnitt. Vår kultur präglas av delaktighet, professionalism, engagemang och nyfikenhet i vad framtidens IT-tekniker bär med sig.

Hos Canea blir du en del av vårt passionerade utvecklarteam där fokus ligger på att skapa bra förutsättningar för våra kunders behov. CANEA ONE är en unik produkt som hjälper våra kunder att bli mer effektiva i sin vardag med hantering av Strategi- och måluppföljning, projekt- och portföljhantering samt digitaliserade processer och dokumenthantering.

Produkten
CANEA ONE är en webbaserad standardprodukt som hjälper våra kunder att vara mer effektiva i sin vardag med moduler för att hantera dokument, projekt och ärenden. Våra användare finns hos stora och små kunder, främst i Sverige men även internationellt via vårt partnernätverk.
Vi bygger en produkt som är användarvänlig och flexibel med sociala funktioner, samarbete och kommunikation i fokus. Produkten bygger på C#, ASP.Net, MS SQL Server, Angular och Javascript.

Vi erbjuder dig
• Utveckling tillsammans med kompetenta kollegor i en miljö som dagligen erbjuder intressanta utmaningar
• Ansvar och möjligheten att driva initiativ för att hålla oss i teknikens framkant
• Labbande med nya tekniker i egna sidoprojekt på arbetstid för att utvecklas eller identifiera det som kommer att lyfta våra produkter

Hos oss kommer du till ett stabilt tillväxtföretag med härliga och duktiga kollegor, samt en unik tjänste- och produktportfölj. Vårt arbetsklimat präglas av ödmjukhet inför varandras förmågor, prestigelös inställning, hjälpsam attityd, platt organisation, högt i tak samt en stark drivkraft att uppnå resultat. Framförallt har vi kul på jobbet! Som systemutvecklare blir du en del av vårt team på 13 kollegor på vårt kontor vid Stenpiren.Möt en av våra utvecklare, Jacob, och läs om hur han tycker att det är att jobba på CANEA. Klicka här.

Vem är du?
• En driven systemutvecklare med stor erfarenhet av C# och .NET
• Du har kunskap inom asp.net och har arbetat med Angular, TypeScript och JavaScript
• Du är duktig inom SQL server och EntityFramework
• Du har troligtvis gått en högskoleutbildning där de bästa kurserna innebar kodning

Vill du veta mer? I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Adam Troedsson på adam.troedsson@wiseit.se alternativt mobil 0735-216506. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Canea

Vår affärsidé är att konkret realisera den förbättringspotential som finns i alla verksamheter och skapa driv i förändringsarbetet. Vi gör detta genom att analysera, utveckla och införa strategier, system och kompetens hos våra kunder. Det leder till mätbara resultat i form av ökad effektivitet och nöjdare intressenter. Vårt system minskar helt enkelt den ineffektivitet som i praktiken alltid uppstår när organisationer växer och blir mer komplexa.

Några av våra kunder som idag använder våra system är bland andra: Husqvarna, Göteborgs Stad, Brogren, Frösunda. och AkzoNobel.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Fast lön

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV