Nu söker vi frontendutvecklare till vårt utvecklingsteam i Göteborg. I rollen kommer du arbeta inom användargränssnittet med att utveckla vår egen produkt CANEA ONE. Tjänsten passar dig som brinner för systemutveckling och att skapa smarta, användarvänliga lösningar.

I takt med att CANEA växer inom IT-området behöver vi expandera vårt utvecklingsteam med ytterligare spetskunskap. Du kommer jobba i ett agilt team med att förbättra och utveckla produkten främst inom Asp.Net och Angular. Som produktbolag arbetar vi både med utveckling och testning vilket gör att det finns en bred kunskap inom teamet och en möjlighet att vara med från idéskapande till färdig leverans.

Produkten
CANEA ONE är en webbaserad standardprodukt som hjälper våra kunder att vara mer effektiva i sin vardag med moduler för att hantera dokument, projekt och ärenden. Våra hundratusentals användare finns hos stora och små kunder, främst i Sverige men även internationellt via vårt partnernätverk. Vi bygger en produkt som är användarvänlig och flexibel med sociala funktioner, samarbete och kommunikation i fokus. Produkten bygger på C#, ASP.Net, MS SQL Server, Angular och JavaScript.

Vi erbjuder dig
• Som anställd hos oss får du en flexibel arbetsmiljö där kunskapsutbytet mellan kollegor är stort.
• Möjlighet till att driva egna initiativ och labba med nya tekniker på arbetstid för att ligga i framkant av utvecklingen.
• En platt organisation med ledning och medarbetare under samma tak.
• Öppen lokal i centralt läge nära Stenpiren.

CANEA befinner sig i en stabil tillväxtfas vilket innebär att du kommer omges av många kompetenta och trevliga kollegor med drivkraft. Vårt arbetsklimat präglas av en ödmjukhet och prestigelöshet mellan kollegor och en övergripande hjälpsam attityd. Vi har en företagskultur som kretsar kring delaktighet, professionalism, engagemang och nyfikenhet i vad framtidens IT-tekniker bär med sig. Något som är viktigt för oss i vårt dagliga arbete är att ha kul samtidigt som vi levererar bra resultat.

Vem är du?
• Frontendutvecklare med ett par års erfarenhet inom JavaScript, HTML, CSS.
• Du är duktig inom Asp.Net och Angular.
• Du har en högskoleutbildning där de främsta kurserna innebar programmering och kodning.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Adam Troedsson på adam.troedsson@wiseit.se alternativt mobil 0735-216506. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Canea

Vår affärsidé är att konkret realisera den förbättringspotential som finns i alla verksamheter och skapa driv i förändringsarbetet. Vi gör detta genom att analysera, utveckla och införa strategier, system och kompetens hos våra kunder. Det leder till mätbara resultat i form av ökad effektivitet och nöjdare intressenter. Vårt system minskar helt enkelt den ineffektivitet som i praktiken alltid uppstår när organisationer växer och blir mer komplexa.

Några av våra kunder som idag använder våra system är bland andra: Husqvarna, Göteborgs Stad, Brogren, Frösunda. och AkzoNobel.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Fast lön

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV