IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Nyhet

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Nyla Design

Kreativ webbutvecklare med fokus på WordPress

Vi befinner oss i en tillväxtfas och behöver nu stärka vårt kreativa team med ytterligare en webbutvecklare. Tillsammans löser vi våra kunders kommunikationsutmaningar genom design, content marketing och digitala lösningar. För dig som brinner för att skapa webbplatser i WordPress som både konverterar och engagerar är detta en perfekt roll.

Taggar

 • CSS
 • HTML
 • Javascript
 • PHP

Din vardag

Vi är på god väg uppåt och framåt, ett växande bolag med mycket energi. Vi erbjuder dig att få vara med och bidra till att vi blir ännu vassare inom webbutveckling genom varierande typer av uppdrag.

Du får ta mycket eget ansvar och även vara med och hitta nya och kreativa lösningar på våra kunders utmaningar.

Som webbutvecklare hos oss får du möjlighet att utvecklas både kompetensmässigt och som person i ett sammansvetsat team där engagemang är långt viktigare än prestige.

Vi jobbar aktivt för att alla våra medarbetare ska ha en hållbar arbetsmiljö och trivas på jobbet.

Vem är du?

Vi tror att du brinner för digitala lösningar och kreativ kommunikation. Vi tror också att din entusiasm och ditt intresse för webbutveckling gör att du vill växa i din roll och ständigt lära dig mer för att kunna ta dig an allt större och komplexare uppdrag.

Rollen är en del av en nysatsning i vårt tillväxtinitiativ och vi hoppas att du är en person som är flexibel och lösningsorienterad. Att du trivs med att jobba i team är en självklarhet i rollen, men även förmågan att arbeta självständigt utifrån brief och tidplan. Kanske har du en YH-utbildning eller motsvarande inom webbutveckling. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Passar vi dig?

Som webbutvecklare hos oss på Nyla Design jobbar du i team tillsammans med projektledare, AD och copywriter för att skapa webbplatser till våra kunder.

Uppdragen varierar mellan allt från mindre kampanjsiter med starka budskap som engagerar, till mer omfattande webbplattformar med mycket content och konverteringsfokus. Du får jobba både tekniskt och kreativt, för att skapa användarvänliga och funktionella webbplatser som sticker ut designmässigt och uppfyller våra kunders mål.

För att kunna bidra med bästa tänkbara lösningar och idéer har du koll på trender och nyheter inom ditt expertområde, där kunskaper inom HTML, CSS, PHP, Java Script och MySQL är en självklarhet.

 1. Ansökan

  Sök redan i dag! Vi gör urval löpande. I första steget bifogar du inget cv och det går utmärkt att söka via mobilen.

 2. Urval

  Vi går igenom ansökningarna och ber om eventuella kompletteringar. Alla får återkoppling!

 3. Intervjuer

  Du har dialog med oss och med uppdragsgivaren. Vi finns med hela vägen!

 4. Nytt jobb

  Passar vi dig och du oss och vår uppdragsgivare är det dags för nästa steg i karriären. Lycka till!

Sök jobbet Mejla annonsen

Ansök här

I första steget av ansökningsprocessen bifogar du inget cv - istället svarar du på frågorna nedan. Går du vidare till nästa steg ber vi dig om att komplettera din ansökan.

Inom vilka tekniker har du erfarenhet?

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.

Fler lediga jobb

Se alla lediga jobb

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.