Vi söker dig som vill ta dig an en rolig och omväxlande roll som innovativ och digitalt inriktad marknadsförare. Vill du skapa små och stora upplevelser som ger verkliga resultat och som leder till att både företag och individer kan förändra sin egen framtid? Du får både stort inflytande och stort eget ansvar. Tjänsten är tidsbegränsad ett år från 1 november, med möjlighet till förlängning.

DIN VARDAG

Som marknadskoordinator hos Wise IT arbetar du med att skapa värde för både kunder och kandidater. Ditt jobb är helt enkelt att se till att vi syns och är attraktiva för rätt personer i de format och kanaler som fungerar bäst. Vi arbetar med inbound marketing och inbound recruiting som grundmetoder och tror stenhårt på att vi alla på bolaget är lika mycket marknadsförare och säljare som vi som har det som huvudsyssla. Vi gillar content, vi gillar sociala nätverk, vi gillar rörligt, vi är datadrivna, vi älskar att mäta och vi är orädda för att testa, göra om och göra bättre.

I din vardag kommer du att skriva texter, sprida content, styra digitala kampanjer, skapa dialog, stötta kollegor, analysera trafik och klickrate, segmentera, vrida och vända och förbättra och optimera. Du kommer också att rodda med event och webbinarier, skapa rörligt material, optimera landningssidor, fila på mejl och automatiserade workflows, sköta våra sociala kanaler, optimera digital annonsering och möjliggöra fler konverteringar. Du har dessutom möjlighet att realisera egna innovativa idéer som kan skapa resultat.

Hos oss går marknad och försäljning hand i hand och du ingår i ett team med marknadschef och digital säljare som dina närmaste kollegor.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har några års erfarenhet av digitalt marknadsarbete eller relevant eftergymnasial utbildning från exempelvis Hyper Island eller Berghs. Du har (givetvis!) ett stort teknikintresse, är digital native och rör dig obehindrat i olika verktyg. Du är dessutom en riktigt vass skribent och har utmärkt känsla för färg och form. Vi vill att du ska ha koll på och helst erfarenhet av inbound marketing, content marketing, marketing automation, leadsgenerering och sociala medier. Nördighet inom valfritt område är också ett stort plus!

Du planerar ditt arbete under stort eget ansvar, förväntas komma med egna innovativa idéer och också genomföra och utvärdera dem. Du ska gilla att lära dig nya saker och prova nya tekniker och idéer i ditt arbete. En riktig doer som samtidigt är strukturerad och analytisk och kan se vad som fungerar och inte fungerar.

Sist men inte minst – tror du på människan i en framtida teknikutveckling? Det gör vi också!

PASSAR VI DIG?

Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb. Som grund är vi experter på IT och utifrån det skapar och utvecklar vi starka relationer med vassa IT-personer samtidigt som vi utmanar våra kunder att möta verksamhetens och omvärldens krav. När vi för samman människa och IT kan vi ta nästa steg och bygga framtidens IT-organisationer – tillsammans!

Vi är aktiva i en bransch där det gäller att vara snabbrörlig, innovativ och inte rädd för att prova nya metoder – precis som vi tänker oss att våra medarbetare är! Hos oss tar alla stort eget ansvar samtidigt som vi stöttar och utvecklar varandra.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Eget ansvar
  • Intressanta projekt