Vi fortsätter att växa och letar nu efter ytterligare utvecklare som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss. Vi är idag mycket uppskattade av våra kunder i både det privata näringslivet och den offentliga sektorn där behov finns av en helhetslösning kring betalningar och beställningar. Vi är kända för att erbjuda flexibla lösningar med höga krav på tillgänglighet, prestanda och säkerhet vid överföring av stora transaktionsvolymer. Nu behöver vi som sagt ytterligare utvecklare till vårat team och vi hoppas det är du!

Din vardag

Vår betallösning går ut på att erbjuda våra kunder ett flexibelt system där själva betalningen inte enbart innebär köp med bank/kreditkort. Istället erbjuder vi en stor grad av anpassning så att våra kunder ska kunna handla med allt från sin mobil, egna företagskort, nyckelbrickor och andra identifierare. Allt för att själva köpet ska gå så snabbt och effektivt som möjligt när du väl ska betala. Våra betal- och beställningslösningar används idag av några av Sveriges största företag.

Som utvecklare kommer du vara del i ett team av utvecklare som ser till att våra betallösningar underhålls och bibehåller hög kvalité så att vi fortsätter överträffa våra kunders mycket höga förväntningar både idag och i framtiden. Du kommer att tillsammans med dina erfarna kollegor få stöd att komma in i det dagliga arbetet där du kommer att få vidareutveckla spännande funktionalitet och förvalta befintliga lösningar. Hos oss finns möjligheten att på sikt få röra sig mer mot nyutveckling och på sätt få chansen att lyfta idéer och nya lösningsförslag tillsammans med produktägare och utvecklingsteam. Arbetet bedrivs i agil form med kanban-metodik och i nära samarbete med vårt Customer Success-team.

Vi är just nu mitt uppe i ett projekt där vi arbetar med att automatisera och vidareutveckla vår befintliga utvecklingsplattform så att den blir helt molnbaserad. Den molnlösning som vi har valt är Microsoft Azure och vår teknikstack som används i våra produkter är även den Microsoftbaserad.

Våra kunder som vi arbetar med idag är bland andra Sodexo, Riksbanken, Fazer, Sturehof, Grupp F12, Compass Group, Sahlgrenska Sjukhuset, Swedish Match, Tetra Pak och Preem.

Vi sitter mitt på Lindholmen Science Park där vi stortrivs och det hoppas vi att du också ska göra!

Erfarenheter och krav

Vi söker nu en junior utvecklare som känner sig intresserad av att växa in i en roll som utvecklare hos oss. Vi hoppas att du som junior har ett par intressanta projekt som du har skapat på din fritid och vill visa upp. Har du med dig något års erfarenhet är du också självklart välkommen in med en ansökan! För oss är det viktigt att du har rätt inställning och en vilja att hela tiden lära dig mer då vi aldrig vill stå still utan hela tiden utveckla oss själva och våra kompetenser. Det viktigaste för oss är att du vill vara med och växa vidare med oss.

De tekniker som vi sitter med till vardags är bland andra: C#.NET, HTML5, MVC, WPF eller Entity Framework.

Om Atronic

Atronic är ett mjukvaruföretag som erbjuder helhetslösningar för effektivisering av betalningstransaktioner och med kunder inom både det privata näringslivet och den offentliga sektorn.

Bolaget är idag ledande i Sverige när det gäller antalet installationer, komplexiteten i kundlösningarna och bredden i dess kundbas. Atronics betalsystem genererar årligen cirka 150 miljoner transaktioner och under 2017 har vi att lanserat nästa generations betalningsplattform. Atronic grundades 1979 och har i dag 15 engagerade och duktiga medarbetare i Sverige. Huvudkontoret finns på Lindholmen Science Park i Göteborg.

Läs gärna mer om oss här: https://www.atronic.se/

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Centralt läge
  • Flextid
  • Utvecklingsmöjligheter