Vill du bidra till ett bättre och mer digitalt samhälle? Vi på Visiba Care har tagit fram en plattform som ger vårdgivare möjlighet att starta en digital mottagning. Patienter kan boka besök, träffa vårdpersonal i videosamtal eller skriva säkra meddelanden både via webbläsare eller app för Android eller iOS.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill förändra vården på en global nivå. Det är viktigt, det räddar liv, och det är roligt!

Din vardag

Du blir del av ett team som består av 10 drivna tekniska specialister i en platt organisation med stora möjligheter att påverka. Du kommer att få utveckla i .Net core och använda docker som containerplattform samt jobba efter Scrum. Det här teamet arbetar med mycket hjärta. Det är viktigt med ett långsiktigt tänk och att fokusera på kvalitet. Det ges tid för att hitta de bästa och inte bara de snabbaste lösningarna.

Vem är du?

Du har flera års erfarenhet av Visual Studio och C#/ .Net. Du har grundläggande förståelse för frontend-utveckling och dess standardkomponenter, erfarenhet av att utforma och bygga API: er och erfarenhet av LINQ-syntax och Entity Framework.

Du är passionerad i det du gör och uppskattar att jobba med olika sorters uppgifter. Du gillar problemlösning och har ett ständigt driv av att lära dig nya saker. Du är en teamspelare som gärna delar med dig av din kunskap och ser fördelar i att skapa lösningar tillsammans med dina kollegor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av eller intresse för att bygga SaaS-lösningar samt om du har intresse för och kunskap inom WebRTC, medieprotokoll och WebSockets.

Passar vi dig?

Vårt mål är att Visiba Care ska vara förstahandsvalet för vårdgivare som vill digitalisera sina arbetsflöden och patientmöten. Våra kunder befinner sig för närvarande både inom privat och offentlig sektor, främst i Sverige, men även i andra nordiska länder och Storbritannien.

Vi arbetar i en snabbrörlig vardag och med korta beslutsvägar. Vi jobbar med senaste tekniken och har en öppen och familjär företagskultur. Hänger du med oss får du vara med och förändra en hel bransch.

Vi på Visiba Care tror på självledarskap och alla våra ledare delar filosofin frihet under ansvar. Vi uppmuntrar den egna drivkraften men främjar teamwork och tror att det är främsta nyckeln till framgång. Vi tror på ”Sharing is caring”.

Vi erbjuder

  • Flexibla timmar och arbetsförhållanden
  • Förebyggande hälsovård
  • 30 dagar betald ledighet + helgdagar
  • Gynnsam försäkring och pensionsprogram
  • Full betalning vid föräldraledighet

Visiba Care grundades 2014 med en vision om en vård som kännetecknas av tillgänglighet, enkelhet och hållbarhet. Idag är vi Sveriges ledande plattform för digitala vårdkonsultationer.

Visiba Care gör det möjligt för vårdgivarna att sätta upp sin egna digitala praktik. Det är en säker och skalbar plattform som förbättrar tillgängligheten och ökar effektiviteten. Funktioner som onlinebokning, videokonsultationer, formulär och chatt underlättar vardagen för både vårdpersonal och patienter.

Klicka här för att träffa ett par av dina blivande kollegor

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Arbete i team
  • Flextid
  • Friskvård
  • Ny teknik