Hogia Logistics System söker nu dig som brinner för felsökning samt att hjälpa användare. Du är dessutom en problemlösare som gillar utmaningar och har ett tekniskt intresse.

Din vardag

Du kommer att ingå i ett team på 4 stycken och ge teknisk applikationssupport till Hogias användare samt kunder över mail och telefon. Du kommer vara primär support för en terminal-applikation och dess kringtjänster med stöd från övriga i teamet.

I tjänsten ingår huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Teknisk applikationssupport via telefon och mail
 • Felsökning i databas samt av integrationer
 • Stötta kollegor och kunder med rapportändringar samt utbildning
 • Utföra tester vid uppgraderingar och ändringar i systemet
 • Installera uppdateringar till nya versioner på kundernas system
 • På sikt kommer det även ingå att utföra konsultuppdrag för kund

Vem är du?

Du är serviceinriktad och brinner för att hjälpa kunder med deras problem och hålla kunden kontinuerligt uppdaterad under felsökningen. Du är nyfiken och vill lära dig mer samt är noggrann vilket behövs vid registrering av ärenden, dokumentation, uppföljning och test av nya versioner av applikationen. Du har också erfarenhet av felsökning samt att arbeta i databas.

Kunskapskrav

 • Windows klient och server
 • Microsoft SQL kunskaper i form av T-SQL
 • Grundläggande kunskap om nätverk för att kunna felsöka kommunikationsproblem mellan klient och server
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är om du har kunskap om logistik -och godsterminaler.

Passar vi dig?

Redan från starten 1980 fanns en medveten strävan i Hogia att vi skulle vara lika många kvinnor som män i företaget. Det har vi lyckats med under alla dessa år och idag har vi en helt jämn könsfördelning också på chefsjobb på alla nivåer. 
Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter, medarbetare och relationer till kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att be om hjälp.

Vi arbetar systematiskt med utbildning, uppföljning och coachning och lär av varandra i en prestigelös miljö. Vi hjälps åt helt enkelt. Tillsammans vidareutvecklar och bygger vi vår verksamhet i små steg. Så har vi gjort sedan starten för 38 år sedan. Idag är vi 650 anställda i Hogiagruppen och har som mål att vara 700 anställda år 2020. Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen in med din ansökan!

Hogia-gruppen är en koncern med 27 bolag och sammanlagt 650 medarbetare i Norden och Storbritannien. Ända sedan företaget grundades 1980 råder en jämn könsfördelning bland Hogias medarbetare. Det är helt familjeägt och huvudkontoret är vackert beläget precis vid Hakefjordens strandkant i Stenungsund, 

Vår affärsidé bygger på att hjälpa företag att utvecklas. Vi ger våra kunder rätt kunskap och IT-stöd så att de kan utveckla sina verksamheter på ett effektivt sätt. Vi erbjuder ett brett utbud av branschlösningar inom affärsadministration och transport.

Vi vill vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för människor som vill arbeta med IT-system. Då går det inte att stanna kvar i gamla tankesätt och strukturer. Vi kommer fortsätta hitta innovativa lösningar för att föra utvecklingen framåt och samtidigt hjälpa till att stärka Sveriges konkurrenskraft. 

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Utvecklingsmöjligheter