Vill du ha en ledande och operativ roll där du får driva Lagerhaus IT-miljö? Vi söker dig som ständigt vill ligga i framkant, trivs i en teknisk roll och som inte är rädd för att ta tag i nya utmaningar!

Din vardag

I rollen som driftansvarig kommer du att ansvara för kontinuerlig förbättring av IT-struktur samt arbeta för att optimera och effektivisera de interna arbetssätten kopplade till verksamheten med hjälp av IT. Du kommer också att vara ansvarig för Lagerhaus GDPR-strategi samt IT-säkerheten och det löpande arbete som krävs för att detta skall fungera. Du kommer att arbeta nära de leverantörer och servicepartners som hanterar Lagerhaus IT-tjänster. Du kommer agera kravställande och beställande och därför är det viktigt att du har goda kunskaper över olika komponenter i en IT-miljö såsom hårdvara, nätverk, arbetsstationer, licenshantering samt telefoni för vilka du också kommer att vara operativt ansvarig i den dagliga driften. För detta behöver du vara påläst om nya trender och ha en övergripande förståelse för affärsprocesser och IT.

Du kommer att ha budgetansvar och att koppla olika investeringsbehov till IT-strategin för att skapa en så kostnadseffektiv drift som möjligt kring den befintliga IT-miljön. Utöver detta kommer du med din förmåga att se tekniska möjligheter var ett bollplank till organisationen i strategiska frågor inom digitaliseringen och då bland annat E-handel. Vi jobbar med Navision som ERP-system och i ditt ansvar kommer det att ingå löpande arbete såsom uppdateringar, implementationer samt allmän drift av systemet.

Vem är du?

Du har ett brinnande intresse för IT och affärsutveckling och är nu redo att ta dig an en personlig utmaning i att ta ett stort ansvar för att utveckla IT och den digitala affären hos Lagerhaus. Du är ansvarstagande och affärsorienterad samt en lagspelare som skapar förtroende och tydlig i din kommunikation. Du är inte heller rädd för att hugga i där det behövs och fokuserar på att se möjligheter istället för problem.

Vi söker dig som har:

  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av drift inom IT/Retail-branschen
  • Erfarenhet av drift inom E-handel och olika typer av betallösningar
  • Kunskaper kring datalager och Business Intelligence
  • Vi ser att du är trygg i arbetet med OMNI-modellen och hur detta kan implementeras med olika affärssystem
  • Van vid att agera som kravställare mot olika typer av IT-leverantörer
  • Erfarenhet av projektledning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Relevant utbildning

Om Lagerhaus

Lagerhaus AB är en inredningskedja som erbjuder praktiska och prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Sedan starten har största delen av sortimentet bestått av egendesignade mönster och varor.
Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 37 butiker i Sverige, 6 butiker i Norge. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av Novax som är ett helägt dotterbolag till Axel Johnson AB.
Lagerhaus vill bidra till ett bättre samhälle där vår påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt.