Är du en driven person som har ett tekniskt intresse och är mån om kvalité? Har du tidigare arbetat med test och nu vill arbeta på en av Nordens största banker Handelsbankens Data Warehouse-team expanderar och söker nu en testare som vill vara med på en spännande förändringsresa!

DIN VARDAG

Handelsbankens Data Warehouse-team ansvarar för att till olika enheter i banken, tillhandahålla koncerngemensam information. Informationen används dels för rapportering till myndigheter baserat på olika regelverk, dels för att ta fram affärsanalyser etc. Teamet står för närvarande inför stora utmaningar för att snabbare kunna tillgodose det ökade informations- och analysbehovet inom koncernen.

Detta är en roll för dig som vill fördjupa dig inom test och som vill ha möjligheten att få arbeta brett. Som testare arbetar du med både förvaltning och projekt där du bland annat kommer skriva SQLer mot tabeller, testfall, skapa test-SQLer och testa. Rollen innebär ett tätt samarbete med det övriga teamet som bland annat består av ETL-utvecklare, BI-arkitekter samt verksamhetsanalytiker.

VEM ÄR DU?

Du har minst 1 års erfarenhet av systemtester och ett brinnande intresse för kvalité och teknik. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper av SQL eller programmering. Detta kompletterar du med relevant högskoleutbildning samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du prestigelös, en lagspelare och vill framåt i arbetet. Du förstår vikten av kvalité och kundfokus, vidare är du lösningsorienterad och hjälpsam gentemot dina kollegor. För att trivas i rollen bör du vara flexibel, detta då du kommer arbeta i projekt med olika komplexitet och arbetsuppgifter.

VILL DU VETA MER?

I denna rekrytering samarbetar Handelsbanken med Wise IT. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Zeki, på 073- 521 65 16. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Handelsbanken är en av de största bankerna i Norden med kontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Nederländerna och Storbritannien. Vi är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna.

Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Du får, med rätt stöd, från dag ett ta ägandeskap över ditt arbete och driva det på bästa sätt för att nå din fulla potential.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Duktiga och roliga kollegor
  • Fast lön
  • Friskvård