Värdesätter du en familjär känsla där alla oavsett arbetsuppgifter umgås och hjälps åt i vardagen? Tycker du det är spännande att få vara med om att automatisera våra kunders ekonomi, så att de får mindre av det tråkiga – och mer av det roliga? Då skall du kontakta oss direkt!

Din vardag som systemutvecklare

För att trivas i rollen som utvecklare hos Wint, behöver du brinna för C# utveckling. Det är pluspoäng om du har hunnit nosa lite på webbutveckling och annat smått och gott såsom CSS, HTML, Jquery, JavaScript och SQL, men det är inget krav.

Vårt team jobbar mot Microsoft Azure, håller koll med GitHub, kodgranskar och jobbar med Continous Deployment. Vi använder en variant av Kanban/Scrum för projektledning.

Vi söker dig som förstår vad det innebär att arbeta i ett tillväxtbolag. Du förstår och accepterar att allt inte är på plats och att det kan saknas en del rutiner.  

Tekniken är väldigt viktig hos oss, och står i fokus, men den är inte allt. Det viktigaste vi har i bolaget är vårt gemensamma lagtänk, och vi behöver därför en utvecklare som förstår innebörden av det lilla laget i form av utvecklingsteamet – och det stora laget; resten av alla kollegor som kommer att använda det som byggs.   

Vem är du?

För att trivas ihop med oss tror vi att det är viktigt att du är: 

  • Ödmjuk 
  • Nyfiken 
  • Jobbat med C# i minst 5 år 
  • Social 
  • Har ett starkt logiskt tänkande 
  • Vill ha roligt på jobbet och älskar att jobba i team 
  • Trivs i tillväxtmiljö  

Ingen driver företag för att jobba med sin bokföring. Den är ett nödvändigt ont som stjäl tid från kärnverksamheten. Men inte om man är kund hos Wint. Vi automatiserar våra kunders ekonomi, så att de får mindre av det tråkiga – och mer av det roliga. Vi är fintechbolaget med ett tydligt “why”; business made fun.

Vårt Wintgäng är ett spännande lagbygge där alltifrån programmerare till ekonomer hänger ihop. Trots att vi gör olika saker i vardagen så har vi två starka saker gemensamt; vi älskar att jobba i team och vi älskar att driva förändring. Vi sitter i ett gammalt sekelskifteshus mitt i centrala Göteborg, och har två våningsplan med ca 50 Wintare.

När vi inte jobbar så gillar vi att träna ihop, spela pingis ihop och aw:a ihop. Göra saker tillsammans, helt enkelt. Vi är övertygade om att det här med att bygga relationer på jobbet är superviktigt, och försöker därför hitta på så mycket som möjligt tillsammans.