Gillar du workflows och brinner för optimerade flöden? Har du erfarenhet av Java och känner dig redo för nya utmaningar på en arbetsplats där du får stor frihet att utvecklas? Hos oss får du göra din grej i en utmanande miljö där dina åsikter och idéer verkligen räknas. Vi blir fler och söker nu en Solution Developer som vill bli expert inom IBMs produkt-stack! Sök tjänsten och haka på vår resa i den digitala transformationen!

Din vardag

I din roll som Solution Developer kommer ditt fokus att vara att utveckla nya, och förbättra befintliga, applikationer baserade på IBM Case Manager och IBM Workflow-plattformar. Du kommer att nära samarbeta med verksamheten, slutanvändare och andra utvecklings-team inom SEB. Du får göra detta i ett team som ansvarar för att utveckla våra digitala kanaler och mötesplatser för våra kunder, där du kommer ha en strategiskt viktig roll för att driva vår digitala resa framåt. I ditt team av högt motiverande, kreativa och seniora kollegor kommer du att bidra för att möjliggöra snabbare leverans till våra kunder.

Vi i teamet har ett starkt intresse för ny teknik och värnar om varandra. Vår vision är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen med kvalitet i fokus. Exempel på produkter och tekniker som vi använder är IBM Content navigator, IBM Case manager, Java m.fl. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra.

Vem är du?

För att trivas som Solution Developer i vårt team har du en förståelse för agila metoder, brinner för workflows samt har en grundläggande nivå inom Java-utveckling. I den här rekryteringen värdesätter vi de personliga egenskaperna högt, där vi gärna ser att du är en utåtriktad person med en positiv inställning och har en inre vilja och drivkraft att utveckla dig själv och andra. Vi tror att du har erfarenhet av att jobba i ett tvärfunktionellt team och gillar att vara den tekniska bryggan.

Du är en lagspelare som uppskattar och förstår vikten av teamarbete och att arbeta i ett agilt team. Vidare bör du trivas i en roll där du får ta stort ansvar att sprida din kunskap vidare till dina kollegor.

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med DevSearch. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Erik Robertsson, 076 000 18 66. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Gratis gym
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension