Är du en erfaren systemutvecklare med gedigen kunskap inom C# och .NET? Är du intresserad av att ansluta till ett företag som prioriterar utveckling och ser det som en strategisk del av verksamheten? Trivs du med samarbete och att vara en resurs för dina kollegor? Då kan rollen som Senior Systemutvecklare på Anticimex Försäkringar vara något för dig!  

Din vardag:

I rollen som backend-utvecklare på Anticimex Försäkringar kommer du till en IT-organisation med 20 medarbetare och där 11 personer utgör utvecklingsteamet. Teamet består utav en Teamlead, en arkitekt, systemutvecklingschefen, samt ett par utvecklare. Många i teamet är juniora och du får här en chans att komma in som senior i din roll och hjälpa båda medlemmar i teamet men även ha en inverkan på utvecklingsprocessen – från utformning av krav från beställare, framtagande av design, utveckling till testning och produktionssättning.

Teamet ansvarar för byggandet utav applikationer som används av verksamheten, bland annat en webbapplikation för skadeanmälan och beställning av försäkring samt besiktning. Även mobilapplikation för konsumenter, samt klientapplikation för skadehantering. I gruppen har man alltid örat mot omvärlden och ligger i framkant, man tar kontinuerligt i ny teknik i sin stack för att kunna bygga de bästa lösningarna.

Tillsammans med teamet jobbar du nära verksamheten och samarbetar med olika parter. I en organisation med hög grad av medbestämmande får du chansen att bida i strategiska frågor och sätta den tekniska visionen framåt.

    Vem är du?

    För att passa i rollen som backend-utvecklare hos Anticimex Försäkringar tror vi att du har:

    • Stark kompetens inom .NET och C# utveckling
    • Erfarenhet av Mikrotjänser
    • Erfarenhet av Azure
    • Erfarenhet av SQL Server
    • Talar och skriver svenska flytande

    Vi blir extra intresserade av din ansökan om du har tidigare jobbat med något/några frontramverk, arkitektur inom azure och CI/CD inom Azure DevOps.

    Som person tror vi att du är social och kommunikativ och gärna kommer med nya idéer i gruppforum. Du stimuleras utav att ha en inverkan på din miljö och driver arbetet framåt. I kombination med detta är du ödmjuk och försöker lyfta fram andra i din närhet. Du är en teamplayer och tycker om att samarbeta med andra.

    Kontakt

    I denna rekrytering samarbetar Anticimex Försäkringar med Wise IT.

    För att söka tjänsten ansöker du enkelt via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gustaf Linder på gustaf.linder@wiseit.se

    Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter

    Vi arbetar med löpande urval av kandidater och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

    Passar vi för dig?

    Anticimex Försäkringar ingår i Anticimex-koncernen som består av Sverige, Norden, Europa, USA, Singapore och Australien/Nya Zealand. Försäkringsbolaget har idag verksamhet i Norden och övriga Europa och arbetar kontinuerligt för att erbjuda försäkringslösningar till samtliga kunder inom koncernen. Anticimex-koncernen grundades 1934 och har ca 10 000 (varav 1 500 i Sverige) anställda som arbetar inom områdena skadedjurskontroll, mätsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Vi omsätter ca 10 miljarder kronor och finns i 21 länder. Vi har haft obruten tillväxt sedan starten och ser stora möjligheter till expansion.