IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Ledare och chefer

Vi hittar chefer och ledare med teknisk bakgrund och kunskap

Wise IT hittar ledare och chefer med teknisk bakgrund. Med stor förståelse för er strategiska riktning, ser vi till att din organisation får det ledarskap ni behöver för att ta er an morgondagens tekniska utmaningar. Oavsett om det gäller en interimslösning, tidsbegränsat uppdrag eller om ni vill rekrytera!

Att ha chefer på plats som förstår sig på sina medarbetares dagliga utmaningar är avgörande för att ni som företag ska ha nöjda medarbetare som gör sitt jobb bättre. Att dessutom ha chefer och ledare som förstår och bidrar med det strategiska bakom tekniken gör er inte bara attraktiva som arbetsgivare, utan bidrar till ökad konkurrenskraft.

Vi stöttar dig i att bygga en IT-organisation som är väl rustad för framtiden.

På Wise IT tror vi att människan bakom tekniken och tror att det är människor som bygger framtidens IT-organisationer. Med rätt chef och ledare på plats skapas förutsättningarna för att bygga organisationer och företag som med stöd av IT ger bättre resultat för både medarbetare och kunder.

Konsulter och rekrytering av tekniska chefer och ledare

Hos oss arbetar passionerade specialister med att hitta rätt IT-specialist för era nuvarande och framtida utmaningar. Det finns inte en lösning som passar alla – utan vi skräddarsyr våra konsult- och IT-rekryteringslösningar för er. Oavsett om det är en interim konsult eller tillsvidareanställning det handlar om. Ibland kanske kombinationen av båda är rätt, och då finns vi här för er.

Lång erfarenhet och brett nätverk är grunden till vår framgång

Nyckeln till framgång när du arbetar med kompetenslösningar inom IT är att ha ett rörligt nätverk av specialister inom diverse IT-områden. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har under många års erfarenhet byggt upp erfarenheten som krävs för att ständigt fylla på sitt nätverk.

Vill du att vi kontaktar dig?

Några av de roller vi gillar

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.