IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Om oss

VI ÄR WISE IT

Vi är experter på kompetenslösningar inom IT. I en snabbföränderlig värld och med teknikdriven utveckling behöver företag och organisationer säkra konkurrenskraftig IT-kompetens. Vi erbjuder enkla och anpassade konsult- och rekryteringslösningar som gör skillnad för dig och ditt företag.

Varför gör vi det vi gör?

Det enkla svaret är att vi genuint bryr oss. Vi vill se människor och organisationer nå sin fulla potential. För oss är det helt avgörande att vi lyssnar noga för att förstå, på riktigt förstå, samt dela våra erfarenheter och vår kunskap – för att få saker att hända.

Människan har en självklar plats i en framtida teknikutveckling, och genom att inkludera fler i IT-branschen och skapa en mer jämställd rekrytering utmanar vi en traditionell bransch och förändrar framtiden för företag och individer. Vi gör det på vårt sätt – och rustade med passion och mod, tar vi risker och tänker utanför boxen. Vi går upp varje morgon för att göra skillnad.

Några av våra kunder

IT-rekrytering till Revolutionrace
IT-rekrytering till Hemköp
IT-rekrytering till PeakPerformance
IT-rekrytering till Konica Minolta
IT-rekrytering till Revolutionrace
IT-rekrytering till Hemköp
IT-rekrytering till PeakPerformance
IT-rekrytering till Konica Minolta

Varför välja Wise IT?

Branschkunskap

Vår specialisering inom IT och tech gör att vi har djup förståelse för olika IT-roller och att vi känner kandidatmarkande. Genom vårt stora nätverk av kompetenta kandidater och konsulter kan vi göra träffsäkra matchningar och lyckas med komplexa roller.

Varumärkeskännedom

Ett starkt varumärke är en betydande tillgång, inte bara i att locka kandidater som kan vara svåra att nå, utan också i att etablera en förtroendefull relation. Wise IT är ett väletablerat varumärke och har stor kännedom, både bland kunder och potentiella kandidater.

Rådgivande relationer

Vi sätter högt värde på att skapa förtroendefulla samarbeten, och genomför kontinuerliga kartläggningar av IT-specialisters preferenser för att kunna agera rådgivande i våra kund- och kandidatrelationer.

 

Anpassade lösningar

Oavsett om ni söker IT-medarbetare för anställning eller konsulter för uppdrag, är Wise IT er helhetspartner. Med erfarenhet inom både konsulter och rekrytering kan vi skräddarsy vårt erbjudande till er, för att säkerställa att ni snabbt får rätt kompetens på rätt plats.

Fakta om Wise IT

  • Vi tillsätter över 500 IT-specialister per år
  • Vi träffar över 3000 IT-specialister varje år
  • Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö & Helsingfors
  • Vi är en del av Wise Group som är noterade på Nasdaq OMX SmallCap sedan 2015
  • Vi utbildar ny kompetens till IT-marknaden
  • Vi genomför regelbundna pulsundersökningar på IT-marknaden

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.