IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-rekrytering

Skalbara och anpassade lösningar för professionell IT-rekrytering

Specialister på rekrytering inom IT och tech

Hos Wise IT arbetar vi uteslutande med rekryteringar av komplexa roller inom IT och tech. Det gör att vi förstår vad som krävs bakom titlarna och att vi har ett stort nätverk av relevanta kandidater. Vi arbetar kompetensbaserat och datadrivet och tar tillsammans fram anpassade lösningar skräddarsydda för er.

Några av våra kunder inom IT-rekrytering

IT-rekrytering till Hemköp
IT-rekrytering till minPension
IT-rekrytering till Praktikertjänst
IT-rekrytering till Revolutionrace
IT-rekrytering till PeakPerformance
IT-rekrytering till Konica Minolta
IT-rekrytering till Hemköp
IT-rekrytering till minPension
IT-rekrytering till Praktikertjänst
IT-rekrytering till Revolutionrace
IT-rekrytering till PeakPerformance
IT-rekrytering till Konica Minolta

Kontakta oss

Behöver du hjälp med del av rekrytering?

Några roller vi gillar

Behöver du en interimslösning under tiden?

Har du ett kritiskt behov inom IT? Helst någon som hade börjat redan igår? Under tiden vi hjälper dig med rekryteringen kan vi även erbjuda interim-konsulter som fyller behovet tills dess att rekryteringen är klar.

Kanske finns behov av snabb hjälp för att kunna leverera i ett projekt eller så har en medarbetare slutat med kort varsel. Inom bara ett fåtal dagar hjälper vi dig att komma i kontakt med en IT-specialist eller ledare inom IT – en person som kan komma in med kort varsel och är van vid att snabbt komma upp på banan och leverera.

IT-Konsulter

Wise IT hjälper Cambio att bygga upp rekryteringsteamet

Cambio stod inför ett behov av att växa, med det följde ett stort behov av att rekrytera techprofiler. Samtidigt var […]

Inspiration

Våra senaste lediga jobb

Vanliga frågor om IT och Tech rekrytering

Vad kostar en rekrytering?

En professionellt genomförd inom IT och tech säkerställer att de allra bästa kandidaterna kommer med i urvalet. Med ett kompetensbaserat och datadrivet arbetssätt kan vi garantera en objektiv och rättvis process, vilket minskar risken för kostsamma felrekryteringar. Våra rekryteringskonsulter tar helhetsansvar för genomförandet av processen och vägleder er från uppstart till uppföljning. Kostnaden för en rekrytering avgörs av flera olika faktorer, till exempel komplexitet, lönenivå, senioritet, behov av urvalstester och annonsering. Välj samarbetspartner med omsorg för att minimera risken för felrekrytering och misslyckade processer som inte går i mål.

Hur lång tid tar en IT-rekrytering?

Tiden för att genomföra en rekryteringsprocess från start till signering av anställningsavtal kan variera, men i normalfallet kan det handla om ca två-fyra månader. Våra professionella rekryteringskonsulter håller ihop hela processen med tydlig tidslinje och planerade avstämningspunkter. Kandidatmarknaden inom IT och tech är het och i dialogen med kandidaterna är det kritiskt att hålla ihop avstämningar och kommunikation.

Vilka risker och fallgropar finns det när man rekryterar inom IT & Tech?

Kandidater inom IT & tech är eftertraktade och det är därför viktigt att hålla ihop rekryteringsprocesserna väl och vara tillgänglig och informerad för att kunna ta snabba beslut. Ett vanligt misstag om man inte är van att rekrytera inom IT är att man tappar kandidater som man har kommit långt med i processerna.

Kontakta oss

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.