IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-rekrytering

Med passionerade specialister gör vi det svåra enkelt. Våra erfarna rekryteringskonsulter vägleder dig genom hela processen att hitta rätt IT-specialist och stöttar även gärna ur ett strategiskt perspektiv.

ENKLA OCH SKALBARA LÖSNINGAR INOM
IT-REKRYTERING

Vår uppgift är att hitta rätt person till rätt IT-jobb och vi är övertygade om att det krävs en expert för att hitta en specialist. Vi på Wise IT kan IT-rekrytering och skapar anpassade lösningar som vägleder dig och ditt företag genom hela processen. Våra rekryteringsprocesser är skalbara vilket gör att vi kan hitta en lösning som passar dig oavsett om du behöver hjälp med hela processen eller bara vissa delar. Vi vill både förenkla och effektivisera för dig att hitta rätt individ till rätt team.

Har du behov av att rekrytera viktiga nyckelroller inom IT? Vi har lång och nischad erfarenhet inom verksamhetsnära IT, teknologi, utveckling, ledare & chefer, infrastruktur & it-support samt e-handel. Du kan även få hjälp med utvalda delar, exempelvis search som start-up, tester, bakgrundskontroller och second opinion.

Har du ett kontinuerligt behov över tid eller behov av att skala upp snabbt och effektivt? Vi kan stötta dig här också! Till exempel genom rekryteringskonsulter som sitter på plats hos er, projektupplägg, långsiktiga strategier och utbildning.

RÅDGIVANDE HELA VÄGEN IGENOM

Oavsett vilket behov ni har hittar vi tillsammans en rekryteringslösning som passar er. Vi agerar rådgivande och konsultativt hela vägen igenom. Med utgångspunkt i en genomarbetad och effektiv rekryteringsprocess säkerställer vi rätt förutsättningar och hög kvalitet.

Vår långa och nischade erfarenhet har gett oss värdefulla insikter om hur kandidatmarknaden ser ut, vad som är viktigt för IT-specialister och hur vi behöver anpassa processerna för att nå resultat genom rätt match för varje kund. Det delar vi gärna med oss av.

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Behöver du hjälp med IT-rekrytering? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


Några av våra kunder inom IT-rekrytering

IT-rekrytering till Hemköp
IT-rekrytering till minPension
IT-rekrytering till Praktikertjänst
IT-rekrytering till Revolutionrace
IT-rekrytering till PeakPerformance
IT-rekrytering till Konica Minolta
IT-rekrytering till Hemköp
IT-rekrytering till minPension
IT-rekrytering till Praktikertjänst
IT-rekrytering till Revolutionrace
IT-rekrytering till PeakPerformance
IT-rekrytering till Konica Minolta

KOMPETENSBASERAD IT-REKRYTERING

Våra rekryterare arbetar alltid kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocesserna för att säkerställa att hitta rätt person till rätt plats. Det handlar om att fokusera på kandidaternas potential och kompetens, istället för att låta magkänslan styra. På så sätt minskar vi risken för felrekryteringar och kan säkerställa att er nya medarbetare matchar organisationens behov. Att arbeta kompetensbaserat främjar mångfalden vilket gynnar både kandidater och företag!

Kontakta oss

Våra senaste lediga jobb

IT-konsulter

Har du ett kritiskt behov inom IT? Helst någon som hade börjat redan igår? Under tiden vi hjälper dig med rekryteringen kan vi även erbjuda interim-konsulter som fyller behovet tills dess att rekryteringen är klar.

Kanske finns behov av snabb hjälp för att kunna leverera i ett projekt eller så har en medarbetare slutat med kort varsel. Inom bara ett fåtal dagar hjälper vi dig att komma i kontakt med en IT-specialist eller ledare inom IT – en person som kan komma in med kort varsel och är van vid att snabbt komma upp på banan och leverera.

Läs mer här

Kontakta oss så hjälper vi dig med IT-rekrytering

Kompetenslösningar inom IT-rekrytering

Vi är experter på kompetenslösningar inom IT. Med vår expertis inom konsultlösningar och rekrytering hjälper vi dig att säkra morgondagens IT-kompetens. Vi hjälper dig att effektivisera er affär och ligga i teknikens framkant. I en snabbföränderlig värld och med teknikdriven utveckling behöver företag och organisationer säkra konkurrenskraftig IT kompetens. På Wise IT är övertygade om att alla har sin egen superkraft och att med rätt samarbeten, på rätt ställe och med rätt förutsättningar uppstår magi.

Träffsäkert och kvalitetssäkrat

Vi är övertygade om att framgångsrik IT-rekrytering handlar om att förstå IT och vilka kompetenser och egenskaper som krävs för att säkra din framtida affär. Det handlar också minst lika mycket om relationer med människor som står inför sitt nästa steg i karriären, nu eller när rätt utmaning dyker upp. De relationerna skapar och utvecklar vi varje dag, inte enbart från en rekrytering till en annan.

Vi börjar aldrig från noll. För att lyckas med en IT-rekrytering så behövs kunskap, erfarenhet och engagemang. Vårt nätverk är fyllt av IT-specialister som besitter den kompetenser du letar efter – och som är redo att byta jobb när rätt möjlighet uppstår.

BRA KOMMUNIKATION ÄR NYCKELN INOM IT-REKRYTERING

Vi tror att nyckeln till ett bra samarbete är kommunikation. Det finns inte ett rätt sätt för alla – men det finns ett rätt sätt för att möta de utmaningar du har just nu. Du kan din verksamhet och vi kan IT-rekrytering och tillsammans hittar vi rätt väg fram för just er. Agila arbetssätt och tydliga processer gör att vi på ett effektivt sätt kommer fram till slutmålet!

Några roller vi gillar

People&Tech

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.