IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-rekrytering

IT-rekrytering i världsklass

Behöver du anställa IT-specialister? Här kan du få hjälp med hela rekryteringsprocessen, oavsett om det handlar om enstaka rekryteringsbehov eller att bygga hela team. Vi lovar dig resultat och givetvis får du en garanti på utfört arbete. Du samarbetar med våra nischade team, som effektivt och med hög kvalitet matchar dig med rätt person för dina behov.

Kontakta oss

Ansök på 30 sekunder - utan CV!

Vi behöver sänka trösklar och göra det enkelt för IT-specialisten att söka tjänsten. Genom att förenkla formulär och mobilanpassa jobbannonsen ökar möjligheten till att få fler kvalitativa ansökningar.

 

Läs mer här

Kontakta oss

Träffsäkert och kvalitetssäkrat.

Vi är övertygade om att framgångsrik IT-rekrytering handlar om att förstå IT och vilka kompetenser och egenskaper som krävs för att säkra din framtida affär. Det handlar också minst lika mycket om relationer med människor som står inför sitt nästa steg i karriären, nu eller när rätt utmaning dyker upp. De relationerna skapar och utvecklar vi varje dag, inte enbart från en rekrytering till en annan.

Vi börjar aldrig från noll. För att lyckas med en IT-rekrytering så behövs kunskap, erfarenhet och engagemang. Vårt nätverk är fyllt av IT-specialister som besitter den kompetenser du letar efter – och som är redo att byta jobb när rätt möjlighet uppstår.

BRA KOMMUNIKATION ÄR NYCKELN.

Vi tror att nyckeln till ett bra samarbete är kommunikation. Det finns inte ett rätt sätt för alla – men det finns ett rätt sätt för att möta de utmaningar du har just nu. Du kan din verksamhet och vi kan IT-rekrytering och tillsammans hittar vi rätt väg fram för just er. Agila arbetssätt och tydliga processer gör att vi på ett effektivt sätt kommer fram till slutmålet!

Några roller vi gillar

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.