IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera IT operations manager

Vi finns här för dig som behöver stärka upp teamet med en IT Operations Manager / Driftchef.

Rekrytering och uthyrning av IT Operations Managers / Driftchefer

Behöver ni stärka upp IT-avdelningen med en person som leder och säkrar bolagets IT-drift? Då låter det som att det är dags för er att rekrytera eller anlita en IT-konsult som är IT Operations Manager (också kallad Driftchef)! De rapporterar vanligen till IT-chefen och arbetar i ett nära samarbete med ledningsgruppen. Personen tar ofta fram förslag och driver förbättrings- samt utvecklingsarbeten som effektiviserar teknik, arbetssätt och rutiner. Vi hjälper gärna dig som vill rekrytera eller ta in en konsult som IT Operations Manager. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi tillsammans skräddarsyr en lösning som passar just er.

Det är viktigt att kompetensprofilen för en IT Operations Manager är rätt

För många av våra uppdragsgivare brukar en erfaren ledare med stort eget teknikkunnande efterfrågas. Vi är alltid noga med att sätta en bra kompetensprofil så att ni kan säkra IT-kompetensen på såväl kort som lång sikt. Vårt framgångsrecept handlar om kombinationen mellan ledarkompetens, tekniska färdigheter och ett processorienterat fokus. Vi lyssnar gärna in på er situation och ger våra bästa råd!

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att förstärka IT-teamet? Kontakta oss så hjälper vi gärna till!


Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.