IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Tänk om

Utforska dina möjligheter till en ny karriär

Krävs ingenjörsutbildning, programmeringskunskaper och nördigt teknikintresse för att ta klivet in i IT-branschen? Inte nödvändigtvis – IT kan vara även för dig som inte vill knacka kod. Om du idag jobbar med service, kundtjänst eller bara är nyfiken och redo för nya utmaningar så finns det många möjligheter.

Här kan du läsa mer om vilket yrkesområde inom IT som skulle kunna passa dig, söka till vår utbildning Tech Agent Program, möta några av våra konsulter som tagit klivet in i branschen och kolla in vad det innebär att bli IT-konsult hos oss.

Möt Ailin

Ailin tog klivet från reception till supporttekniker. Hennes superkraft är att läsa av olika typer av situationer och människor. En styrka som definitivt kommer till sin rätt i hennes nuvarande roll som supporttekniker på MTR Nordics.

Läs mer

Möt Filip

Filip tog klivet från förbutiken på Willys till supporttekniker på Axfood. Det var hans fallenhet för just relationsskapande som banade vägen till IT-supportyrket. I jobbet får han föra dialog med och hjälpa människor.

Läs mer

Möt Michael

Från sena LAN-kvällar till branschbyte och comeback i Sverige. Läs mer om Michael och hur hans fritidsintresse ledde till en IT-roll på Twilfit.

Läs mer

Tech Agent Program - i samarbete med BiTa

Tech Agent Program är en fullspäckad utbildning på fyra veckor för blivande supporttekniker med potential. Vi fokuserar främst på personer som har rätt personlighet men behöver komplettera med teknisk kompetens. Det kan till exempel vara en person som jobbat inom service i flera år och som nu vill byta bransch.

Den här intensivutbildningen driver vi i samarbete med BiTa.

 

LÄS MER

Jobba som konsult inom support och servicedesk

Hur är det att jobba som anställd konsult hos Wise IT? Här finns allt du behöver veta och möjlighet att connecta med oss.

LÄS MER

Jobba som konsult inom projektledning & affärssystem

Är du nyfiken på att jobba som anställt konsult hos Wise IT inom områdena projektledning och affärsystem? Här kan du läsa mer om vårt erbjudande och connecta med oss.

LÄS MER

Anslut som partnerkonsult

Du som driver eget har möjlighet att ansluta dig till oss som partnerkonsult. Här kan du läsa mer om det!

LÄS MER

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.