IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Teknologi

IT-specialister i teknikens framkant

Wise IT erbjuder framåtlutade IT-specialister inom tekniska områden som data och analys, AI, IOT, hårdvarunära utveckling, molntjänster, workplace och CRM. Oavsett om det handlar om en rekrytering eller specialiserade konsulter hjälper vi dig att hitta specialister som är i teknikens framkant.

Har du höga krav på matchningsprocessen, gärna bollar idéer och tankar samt uppskattar en proaktiv approach? Hos oss samarbetar du med nischade team, som effektivt och med hög kvalitet matchar dig med rätt person för dina behov.

Läs mer om några av de tekniska områdena vi jobbar med – och hur vi kan hjälpa er verksamhet att växa!

Kontakta oss

En rådgivande partner för kompetenslösningar inom IT

Vår förhoppning är att kroka arm med dig och tillsammans genomföra resan att hitta rätt IT-specialist till ert bolag. Du kan din verksamhet och vi kan kompetenslösningar inom IT. Vi vill se människor och organisationer nå sin fulla potential. För oss är det helt avgörande att vi lyssnar noga för att förstå, på riktigt förstå, samt dela våra erfarenheter och vår kunskap – för att få saker att hända.

Vi tror på människan bakom tekniken

Vi tror på människan bakom tekniken, och att det är individer i kombination med teknik som skapar framtidens möjligheter. Genom att hitta rätt IT-specialist som kan hjälpa ert företag att nå dit ni vill – skapas möjligheter för samhället. Vi går upp varje morgon för att göra skillnad!

Kontakta oss för mer information!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.