IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera Embedded utvecklare

Är du i behov av att öka produktionen och erbjuda nya alternativ för era användare och kunder? Tillsammans ser vi till att hitta rätt Embedded utvecklare och tar er organisation till nästa nivå.

Rekrytering och uthyrning av Embedded utvecklare

Behovet av Embedded utvecklare har ökat kraftigt under de senaste åren. Att hitta specialister inom området embedded är däremot inte lätt. Kompetensbristen är stor, och de specialisterna som finns är eftertraktade. På Wise IT arbetar vi med att dagligen bygga upp vårt nätverk av både konsulter och kandidater som söker nya jobb. Är du i behov av att utveckla mjukvara som integrerar med tekniken? Vill du och ditt företag bli mer effektiva och öka er produktion? Vi hjälper dig som vill hyra eller rekrytera en Embedded utvecklare.

Det är viktigt att kompetensprofilen för er Embedded utvecklare är rätt!

När behovet av en hårdvarunära utvecklare uppstår, är det viktigt att sätta ramverket för vem ni söker. En senior Embedded utvecklare har ofta några års erfarenhet inom embedded och en ingenjörsutbildning. Att integrera mjukvara med tekniken är ofta grunden för arbetet, och som specialist inom embedded använder man oftast C, C++, VHDL eller Java samt operativsystemen Linux eller VxWorks.

Vi hittar en Embedded utvecklare som passar er organisation

När du söker personal inom IT – så är det ofta viktigt att de mjuka och sociala tar stort fokus. När du söker en specialist inom hårdvarunära utveckling så bör fokuset ligga på den tekniska kunskapen. Det är oftast där personerna i fråga känner sig hemma. Något mer som är viktigt är just struktur och logiskt tänkande då programmering är en typ av lösningsorienterat arbete.

Vi kan hjälpa ert företag att attrahera rätt kompetens

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt så är det viktigt att vi har en ärlig och öppen kommunikation gällande uppdraget. Målet för oss är alltid är att kroka arm med dig som beställare och bli din partner – inte bara en leverantör! Du kan er verksamhet, och vi kan kompetenslösningar inom IT. Tillsammans tar vi och bygger framtidens IT-organisationer. Att hitta rätt specialist inom hårdvarunära utveckling är ett steg på vägen dit!

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att hyra eller rekrytera en Embedded utvecklare? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


Relaterade titlar

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.