IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera ERP-specialist

Behöver du kompetens inom ERP? Vi hjälper dig att hitta de främsta ERP-specialisterna till ditt bolag!

Rekrytering och uthyrning av ERP-specialister 

ERP är hjärtat i organisationen och att affärssystemet fungerar är verksamhetskritiskt. ERP-specialisten har således en mycket viktig roll för allt ska fungera som det ska. Personens uppgift är att fånga upp värdekedjans delar och deras respektive system i ett enda stort affärssystem. Genom att rekrytera eller hyra en ERP-specialist har ni kompetens på plats som ser till att systemen är integrerade och pratar med varandra. Det gör det möjligt för er att minska slöseri, hålla ordning och framförallt göra värdekedjan så tajt som möjligt.  

Vi hjälper ert bolag att attrahera ERP-specialister 

ERP-specialister är en attraktiv målgrupp på arbetsmarknaden och därför behöver ni hitta ett sätt som fungerar att attrahera dessa på. Vi på Wise IT arbetar med search och Inbound recruiting för att kontinuerligt bearbeta marknaden och skapa relationer proaktivt.  

Så kan en ERP-specialist hjälpa er 

En ERP-specialists kompetens kan vara värdefull i många situationer. Personen till exempel kan föreslå potentiella områden för effektiviseringar och se till att ni hela tiden har en överblick av verksamheten. ERP-specialisten kan också hjälpa er att tajta ihop värdekedjan och vara med vid utrullningar eller transformationsprocesser 

Det är viktigt att kompetensprofilen för ERP-specialisten är rätt 

För att en ERP-specialist ska kunna generera ett så stort värde som möjligt behöver personen vara kommunikativ och konsultativ. En stor del av rollen handlar om att översätta verksamhetens behov och därför är det också en fördel om man är analytisk. Det bästa är att ha en ERP-specialist som alltid ligger 10 steg längre fram i processen. Vi hjälper dig gärna att bolla och ta fram en kompetensprofil som passar just era behov.  

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att hyra eller rekrytera en ERP-specialist? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


ERP-specialist som tittar åt vänster
Yrkesguide

ERP-specialist

Vad gör egentligen en ERP-specialist? Här kan du läsa mer om arbetsuppgifter, lön och framtidsutsikter för personer inom enterprise resource planning.

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.