IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-bemanning

Konsulter med hög servicekompetens som stärker er interna IT-service

Bemanning inom IT-service

Våra IT-konsulter inom support, drift och infrastruktur stöttar er i den dagliga verksamheten och säkerställer intern IT-service i toppklass. Vi lägger extra stor vikt vid just serviceförmågan – något vi är extra stolta över!

Vi erbjuder snabba och enkla konsult-och rekryteringslösningar inom support, drift och nätverk, både på kort och lång sikt. Alla våra konsulter har utöver den tekniska kompetensen även hög kompetens inom service.

Hos oss samarbetar du med team som är specialiserade inom just intern IT-service, som effektivt och med hög kvalitet matchar dig med rätt person för dina behov. Oavsett om det handlar om rekrytering eller om ni söker en IT-konsult.

CASE

Visual Art: ”En riktig fullträff”

När Emelie Granbom klev in i rollen som Support & Tech Operations Manager på Visual Art var det med uppdraget […]

Vi skapar ny IT-kompetens genom skräddarsydda utbildningar

Specialister inom IT-support och infrastruktur, likt många andra IT-roller, är en svår kompetens att hitta och attrahera i en marknad med hög efterfrågan på IT-kompetens. Men behöver det verkligen vara så svårt? Wise IT har under många år fokuserat på att hjälpa individer utanför IT-branschen att hitta nya jobb inom segmentet IT. Det finns så många individer som har en hög teknisk kunskap och stor erfarenhet av kundservice som med rätt förutsättningar och i rätt miljö utvecklas snabbt och bidrar till verksamheten.

Tillsammans med våra kunder skapar vi ny IT-kompetens genom skräddarsydda utbildningar!

”Med en tekniker som gått Tech Agent-programmet hos Wise IT så vet man att man få en medarbetare som är klippt och skuren att leverera från första dagen.”

CASE

Handelsbanken och Wise IT – 10 år av samarbete

I över 10 år har Handelsbanken och Wise IT haft ett pågående samarbete. Sedan Mikael Olsson, Head of IT Service […]

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.