IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyr en Tech Agent Hero

Kompetensbristen inom servicedesk - ett faktum

Det blir allt svårare att hitta personer till IT-supporten. Inom loppet av några år kommer det att saknas så mycket som 6700 personer på Sveriges servicedeskar runt om i landet. Visst är det en skrämmande siffra? Hela IT-branschen skriker efter kompetens och med den efterfrågan som finns har arbetsmarknaden förändrats. Det är kandidaterna som styr och ställer villkoren idag. Vi träffar ständigt servicedeskchefer som vittnar om löner som trissats upp, en högre personalomsättning och svårigheter att göra sin servicedesk så pass attraktiv att människor söker sig till den och vill stanna kvar.

Hur går det till?

1

Våra blivande Tech Agent Heroes går igenom en tuff urvalsprocess och blir uttagna till programmet.

2

Våra Tech Agent Heroes blir anställda som konsulter hos oss efter sin examen.

3

Våra Tech Agent Heroes är redo att gå ut som konsulter på uppdrag hos dig från den 1 april.

 

Vi vill minska klivet in till IT-branschen

Det är ingen nyhet att det finns en stor kompetensbrist inom support och servicedesk idag. Därför tycker vi att det är helt galet att klivet in till IT-branschen är så stort som det är. Det finns många människor som har rätt förutsättningar och driv för att kliva in i rollen som supporttekniker. Men de hindras allt för ofta av brist på erfarenhet och utbildning. Vi vill inte gå miste om potential! Därför är Tech Agent Program vårt första steg mot en lösning på problemet. Vår största utbildningssatsning någonsin.

OM UTBILDNINGEN

Tech Agent Program är en fullspäckad utbildning på fyra veckor för blivande supporttekniker med potential. Vi fokuserar främst på personer som har rätt personlighet men behöver komplettera med teknisk kompetens. Det kan till exempel vara en person som jobbat inom service i flera år och som nu vill byta bransch.

Den här intensivutbildningen driver vi i samarbete med BiTa. Programmet är uppdelat i två delar.

Vill du höra mer eller anlita en Tech Agent Hero? Fyll i formuläret här!

Checka in vår instagram

Instagram har returnerat ogiltiga data.

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.