IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita en Tech agent-konsult

Vi vill minska klivet in till IT-branschen

Det blir allt svårare att hitta och behålla bra medarbetare till IT-supporten. Intensivutbildningen Tech Agent Program minskar klivet in till IT-branschen och förbereder serviceinriktade och motiverade personer för en vardag i servicedesken. Har du behov? Välkommen att ta kontakt så berättar vi mer om hur det är att anlita en Tech agent-konsult!

 

 

Kompetensbristen inom servicedesk - nu gör vi något åt den

Det blir allt svårare att hitta personer till IT-supporten. Inom loppet av några år kommer det att saknas så mycket som 6700 personer på Sveriges servicedeskar runt om i landet. Visst är det en skrämmande siffra? Hela IT-branschen skriker efter kompetens och med den efterfrågan som finns har arbetsmarknaden förändrats. Det är kandidaterna som styr och ställer villkoren idag. Vi träffar ständigt servicedeskchefer som vittnar om löner som trissats upp, en högre personalomsättning och svårigheter att göra sin servicedesk så pass attraktiv att människor söker sig till den och vill stanna kvar.

Vi är övertygade om att vi tillsammans med våra kunder kan göra en viktig insats för att göra något åt kompetensbristen! Vill du vara med?

Så tycker Jens om Tech Agent Program

”Med en tekniker som gått Tech Agent programmet hos Wise IT så vet man att man få en medarbetare som är klippt och skuren att leverera från första dagen. Genom programmet erbjuder Wise IT tekniker som är väl anpassade att leverera modern och förstklassig support. Att ta in en tekniker från Wise IT som gått Tech Agent programmet sparar tid då de redan har hög förståelse för många av de system och verktyg som vi och våra kunder använder.”

Jens Lindevår Visolit

Så går det till

1

Våra blivande Tech Agents går igenom en tuff urvalsprocess och blir uttagna till programmet.

2

Våra Tech Agents blir anställda som konsulter hos oss efter sin examen.

3

Våra Tech Agents är redo att gå ut som konsulter på uppdrag hos dig som kund.

VI VILL MINSKA KLIVET IN TILL IT-BRANSCHEN - VILL DU VARA MED?

Det är ingen nyhet att det finns en stor kompetensbrist inom support och servicedesk idag. Därför tycker vi att det är helt galet att klivet in till IT-branschen är så stort som det är. Det finns många människor som har rätt förutsättningar och driv för att kliva in i rollen som supporttekniker. Men de hindras allt för ofta av brist på erfarenhet och utbildning. Vi vill inte gå miste om potential! Därför är Tech Agent Program vårt första steg mot en lösning på problemet. Vår största utbildningssatsning någonsin.

Axfood IT tog in en Tech Agent ” Om jag behöver en resurs så skulle jag inte tveka inför någon som har gått programmet”

Meya Torun jobbar som avdelningschef för IT-supporten på Axfood IT, 2019 tog hon in en Tech Agent. Här delar hon […]

OM UTBILDNINGEN

Tech Agent Program är en fullspäckad utbildning på fyra veckor för blivande supporttekniker med potential. Vi fokuserar främst på personer som har rätt personlighet men behöver komplettera med teknisk kompetens. Det kan till exempel vara en person som jobbat inom service i flera år och som nu vill byta bransch.

Den här intensivutbildningen driver vi i samarbete med BiTa. Programmet är uppdelat i två delar.

Vill du höra mer eller anlita en Tech Agent? Fyll i formuläret här!

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.