IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-rekrytering och IT-konsulter i Malmö, Lund och Helsingborg

Vi finns till för dig som behöver hjälp med IT-rekrytering, IT-konsulter eller konsultation i Öresundsregionen.

Behov av IT-rekrytering och IT-konsulter i Malmö, Lund eller Helsingborg? Då har du hittat rätt! Vi vill vara mer än din vanliga bemanningspartner. Vår förhoppning är att bygga långsiktiga relationer och bli ert självklara bollplank när strategiska beslut om IT-organisationen står runt knuten. Tillsammans ser vi till att ni har den kunskap ni behöver för att nå verksamhetens långsiktiga mål.

Rekrytering inom IT

Vi är riktigt nördiga när det kommer till IT-rekrytering. På Wise IT i Malmö är vi ett diversifierat gäng specialister som kan tekniken på riktigt och vill lära känna er på djupet. Ett samarbete med oss innebär att hela tiden bli utmanad. Vi har stenkoll på hur marknaden ser ut och är inte rädda för att påtala eventuella utmaningar med den kravprofil ni söker. Vi är så pass säkra på vår sak att vi guidar er rätt i IT-rekryteringsdjungeln och enbart accepterar uppdrag vi vet har förutsättningarna för att lyckas.

Det är ingen nyhet att arbetsmarknaden för IT-specialister är tuff. Därför tror vi på att våga testa nytt för att nå resultat. I grund och botten handlar det någonstans om att förstå människan bakom kravprofilen. Många organisationer står inför liknande utmaningar och vi behöver förstå varför en IT-specialist skulle vilja flytta på sig från första början. Vi tror på att alltid finnas top-of-mind i IT-specialisternas medvetande så att vi snabbt kan fånga upp personer som börjar bli sugna på nya utmaningar. Inbound Recruiting, headhunting och synlighet i sociala medier är några sätt vi når dit.

Konsultlösningar och konsultuthyrning i Malmö, Lund och Helsingborg

Vi är inte bara nördar när det kommer till IT-rekrytering utan IT-konsulter ligger oss också varmt om hjärtat. Vi på Wise IT i Malmö kan presentera IT-konsulter för dig inom loppet av några dagar. Att ta in en konsult kan vara ett bra alternativ om ni till exempel har behov av att få in IT-kompetens snabbt eller bara behöver hjälp under en begränsad period. Gedigen erfarenhet ligger till grund för alla våra rekommendationer när det kommer till IT-konsultlösningar. Hör gärna av dig så skräddarsyr vi ett upplägg för er.

Fortsätt läs om våra specialistområden nedan!

 

 

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Har du ett behov av IT-rekrytering, IT-konsulter eller konsultation i Öresund? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


IT-specialist
Rekommenderat inlägg

Så säkrar ni upp IT-kompetensen i den digitala transformationsresan!

Visste du att 65% av barn i grundskolan kommer jobba i arbetsroller som inte existerar än? Dessutom förväntas upp till […]

Specialistområden i Malmö

Tack vare teamets specialistkompetens är vi lite extra vassa på tekniskt tunga roller här i Malmö. Många av våra kunder kommer till oss och ber om hjälp när de på egen hand har försökt hitta en senior profil utan framgång. Här nedan ser du de 5 områden vi tillsätter IT-roller inom.

Några roller vi gör extra bra

Wise IT i Malmö

Om du behöver hjälp att rekrytera inom IT eller hitta IT-konsulter – tveka inte att höra av dig till oss. Vi är gärna med er på er resa och hjälper er framåt. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Kontaktuppgifter

Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö

040-617 01 05

Våra kollegor i Malmö

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.