IT-rekrytering och IT-konsulter i Malmö

Gör en förfrågan Medarbetare

Välkommen till Wise IT i Malmö. Vi jobbar med rekrytering och konsultuthyrning inom IT. Förutom att vi har vår grund i IT och att vi kan människor fokuserar vi dessutom på vad just din IT-organisation behöver för att lyckas i framtiden. Det gör oss till en riktigt vass partner inom IT-rekrytering.

Framtidens affärsnära IT-roller

Vi satsar på framtidens IT-roller – de roller som växer när verksamhet och IT kommer allt närmare varandra och de roller som ofta är nyckelroller för att lyckas med affärsnära IT som exempelvis BI, Business Analyst, verksamhetskonsulter samt olika typer av ledarroller som teamleader, projektledare, IT-chef/CIO, utvecklingschef m.fl.

Mångfald i framtidens IT-organisation

Bristen på arbetskraft inom IT-området är stor och beräknas bli allt större. För vissa företag kan bristen på kompetens innebära ett hinder som leder till hämmad utveckling och därmed svårigheter att nå sin vision och sina mål. Vi kommer att utmana dig att tänka utanför boxen. Vi tror stenhårt på mångfald och att se förbi till exempel språkliga och geografiska hinder för att öka möjligheterna att hitta den bästa medarbetaren som kan driva din organisation framåt.

Referenser

Wise IT Malmö jobbar med en stor bredd av kunder. Här är några av de företag vi hjälpt nyligen:

  • IKANO Bank – Sub Unit Manager
  • Tunstall – Senior Test Developer
  • EG – Senior Microsoft BI/DW Consultant
  • Hogia – Utvecklingschef

Välkommen att kontakta oss!