IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-rekrytering och IT-konsulter i Malmö, Lund och Helsingborg

Behöver du hjälp med IT-rekrytering eller letar efter IT-konsulter i Skåne? Vi är specialiserade på att hjälpa organisationer med kompetenslösningar inom IT. Våra experter har både en stor förståelse för IT-branschen och kunskapen kring hur de ska hitta rätt person till rätt plats

IT FÖRETAG I MALMÖ, LUND OCH HELSINGBORG

Våra kompetenslösningar hjälper organisationer i Malmö, Lund och Helsingborg att effektivisera affären och ligga i framkant teknologiskt. Då framgångsrik IT rekrytering och konsultmatchning till stor del handlar om att förstå IT och vilka kompetenser som krävs för att säkra er framtida utveckling arbetar vi ständigt med att bygga relationer med IT specialister som är intresserade av att se sig om efter nya utmaningar. Vi har stor erfarenhet av att stötta IT företag i Malmö, Lund och Helsingborg – oavsett om det handlar om rekrytering eller IT-konsultlösningar. Våra medarbetare hjälper dig att se över behovet och vägleder dig genom hela processen för att hitta den kompetens som just ni söker och behöver. Vi tror på att det är människorna bakom tekniken som gör skillnad på riktigt. Därför har vi tagit oss an den fantastiska uppgiften att hjälpa IT företag i Malmö, Lund och Helsingborg att hitta rätt kompetens för att nå sina mål.

IT JOBB I SKÅNE

Söker du IT jobb i Malmö, Lund och Helsingborg? Om du arbetar inom IT och är öppen för nya möjligheter har du kommit helt rätt! Vi hjälper dig som kandidat att hitta rätt IT jobb i Skåne. Kolla in våra lediga jobb eller connecta med oss om du inte hittar något som passar dig just nu. Vi hjälper IT specialister att hitta nya möjligheter och tycker det är fantastiskt roligt när vi får bidra till individers vidareutveckling. Vi lägger inte bara vikt vid tidigare erfarenheter och kompetens utan tittar även mycket på personliga drivkrafter och potential.

Lediga jobb Connecta med oss

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Har du ett behov av IT-rekrytering, IT-konsulter eller konsultation i Öresund? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


Specialistområden i Malmö

Tack vare teamets specialistkompetens är vi lite extra vassa på tekniskt tunga roller här i Skåne. Många av våra kunder kommer till oss och ber om hjälp när de på egen hand har försökt hitta en senior profil utan framgång. Här nedan ser du de 5 områden vi tillsätter IT-roller inom.

IT REKRYTERING

Det krävs en expert för att hitta rätt IT-specialist. Vi är specialister på IT rekrytering och hjälper organisationer i Malmö att säkra framtidens IT kompetens. Vårt team vill både förenkla och effektivisera för dig att hitta rätt individ till rätt team. På så sätt hjälper vi organisationer att fortsätta vara konkurrenskraftiga och nå sina mål. Våra rekryteringskonsulter i Skåne är specialiserade inom områdena verksamhetsnära IT-roller, ledare och chefer inom IT, infrastruktur och support, teknologi, utveckling och e-handel.

IT KONSULT

Vårt team i Malmö lyfter er organisation till nästa nivå med hjälp av IT-konsulter från området som förstår uppdraget och tekniken. Vi hjälper dig snabbt att hitta rätt person för era behov. Med stor förståelse och passion för både IT och matchningsprocessen kopplar vi ihop organisationer med IT konsulter. Oavsett om du behöver en IT konsult inom molnlösningar, data och analys, IT-projektledning, utveckling eller support, så är vi redo att hjälpa dig. Genom att erbjuda kompetenta IT-konsulter bidrar vi till att företag i Malmö, Lund och Helsingborg kan fortsätta vara konkurrenskraftiga och redo att ta sig an framtiden.

Våra kollegor i Malmö

Några roller vi gör extra bra

REKRYTERING AV CHEFER OCH LEDARE INOM IT

Wise IT i Öresundsregionen är specialiserade på rekrytering av chefer och ledare inom IT. Roller som är särskilt viktiga för att positionera din IT-organisation rätt för framtida utmaningar och krav, från både verksamhet och omvärld. Våra rekryteringskonsulter stöttar dig i att definiera vilka nyckelkompetenser som krävs för att lyckas i din organisation, och säkerställer genom en noggrann process att vi hittar rätt person.

UTHYRNING AV IT-KONSULTER

Har du behov av att hyra supporttekniker, drifttekniker, nätverkstekniker, applikationstekniker och andra roller inom IT-infrastruktur i Malmö, Lund eller Helsingborg?
Vi kan vi snabbt erbjuda vassa konsulter. Vi hjälper även till med IT-projektledare och konsulter för interimsuppdrag i Skåne.

NÖJDA KUNDER

Vi är superstolta över att vi har så nöjda kunder i Öresundsregionen. Bra och snabb återkoppling, trevlig attityd och en nära relation är det som vi oftast får höra.

Enkla och anpassade IT-konsultlösningar i Malmö, Lund och Helsingborg

One size does not fit all! Därför erbjuder vi enkla och anpassade IT-konsultlösningar anpassade för dig och ditt företag här i Malmö, Lund och Helsingborg. Våra medarbetare hjälper dig att kartlägga ditt kompetensbehov och stöttar dig genom hela processen för att ni ska hitta de personer ni söker! Genom god förståelse för både IT och kompetenslösningar hjälper vi organisationer i och i närheten av Skåne med skräddarsydda IT-konsultlösningar.

Ta hjälp av ett IT-konsultbolag i Öresundsregionen för att hitta rätt konsulter

En viktig del när ni ska säkra er organisations framtida affär är att se till att ni har rätt kompetens på rätt plats. Genom att ta hjälp av våra experter inom kompetenslösningar kan vi hjälpa er se till att ni alltid har rätt person på rätt plats.

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.