IT-rekrytering och IT-konsulter i Göteborg

Gör en förfrågan Medarbetare

Behöver du rekrytera IT-chef, IT-ansvarig, CIO, utvecklare, IT-arkitekt, team leader eller andra nyckelroller inom IT? Välkommen till Wise IT i Göteborg! Vi arbetar med IT-rekrytering för framtiden. Som grund har vi stenkoll på IT och på människor. Vi utgår dessutom från vad just din IT-organisation behöver för att lyckas.

Rekrytering av chefer och ledare inom IT

Wise IT i Göteborg är specialiserade på rekrytering av chefer och ledare inom IT. Roller som är särskilt viktiga för att positionera din IT-organisation rätt för framtida utmaningar och krav, från både verksamhet och omvärld. Våra rekryteringskonsulter stöttar dig i att definiera vilka nyckelkompetenser som krävs för att lyckas in din organisation, och säkerställer genom en noggrann process att vi hittar rätt person.

Uthyrning av IT-konsulter

För dig som har behov av att hyra supporttekniker, drifttekniker, nätverkstekniker, applikationstekniker och andra roller inom IT-infrastruktur kan vi snabbt erbjuda vassa konsulter. Vi hjälper även till med IT-projektledare och konsulter för interimsuppdrag.

Nöjda kunder

Vi är superstolta över att vi har så nöjda kunder i Göteborg. Bra och snabb återkoppling, trevlig attityd och en nära relation är det som vi oftast får höra.

Kontakta oss så berättar vi mer!