IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Verksamhetsnära IT

Rekrytering, konsultlösningar och konsultation inom Business IT

Inom kompetensområdet Business IT kan vi hjälpa dig med rekrytering eller konsultlösningar av verksamhetsnära roller och ledarroller inom IT. Exempel på roller är IT-chef, CIO, testledare, Service Delivery Manager, projektledare, kravanalytiker, Team Leads, förvaltningsledare, applikationsspecialister och systemförvaltare.

Behöver du rekrytera?

Vi kan hjälpa dig med hela rekryteringsprocesser. Det passar när du vill anställa specialister eller ledare som passar din organisation på både kort och lång sikt. När du väljer en hel rekryteringsprocess får du hjälp i hela processen – från input på tjänsteinnehållet och rollbeskrivningen till search, intervjuer och tester. Vi lovar dig resultat och givetvis får du en garanti på utfört arbete!

Om du har behov av stöd kring urvalshantering eller utvärdering av kandidater så hjälper vi gärna till med till exempel second opinion eller start-up. Hör av dig så anpassar vi ett upplägg efter ditt behov.

Anställ en senior IT-konsult

Osäker på hur behovet ser ut framåt? Då kan en av våra konsulter inom exempelvis projektledning, SDM eller systemförvaltning vara lösningen! Inom 1-3 veckor kan vi presentera kandidater som är öppna för att gå över i anställning efter en period – perfekt för dig som vill prova på samarbetet innan du anställer! Du betalar först när konsulten är på plats och search samt annonsering ingår i timpriset.

Behöver du hjälp omgående av en IT-konsult?

Hade du behövt någon redan igår? Kanske har en medarbetare lämnat sin tjänst med kort varsel eller så finns det behov av snabb hjälp för att kunna leverera i ett projekt. Vi har att brett nätverk av partnerkonsulter och kan hjälpa dig att komma i kontakt med en senior IT-specialist eller ledare inom IT inom ett fåtal dagar. Våra partnerkonsulter är vana att hoppa in med kort varsel och snabbt leverera.

Boka en kostnadsfri inspirationsfrukost!

Hur lyckas du med din IT-rekrytering? Vi håller gärna ett kostnadsfritt frukostseminarium för er där våra specialister ger sina bästa tips på hur du hittar och attraherar medarbetare. Upplägget anpassas efter ert behov och tillsammans gör vi en kartläggning av nuläge, utmaningar och identifierar potentiella förbättringsområden med grund i vår mångåriga expertis inom IT-rekrytering.

Upplägget passar bäst för 5-10 personer – HR/rekryterare, IT-chefer eller allmänt nyfikna. Frukost ingår.

Vill du att vi kontaktar dig?

Konsultation och utbildning

Som experter inom IT-rekrytering kan vi naturligtvis även hjälpa till med konsultation och utbildning på området. Förutom våra rekryterings- och konsultlösningar erbjuder vi inom Business IT paketerade konsultationstjänster såsom Assessments – personlighetstester, färdighetstester och gruppanalyser, utbildningar samt workshops för HR och/eller rekryterande chefer inom exempelvis search, intervjuteknik eller processtöd.

Kontaktpersoner

IT-rekrytering inhouse? - Vi flyttar hem till dig!

Behöver du hjälp att hitta många kandidater med IT-kompetens? Då kan du hyra en av våra IT-rekryterare eller IT-researchers som kommer och sitter på plats hos er inhouse. Detta upplägg passar vid rekryteringstoppar, omorganisationer och för dig med ett kontinuerligt behov av IT-kompetens. Vi kan hjälpa till när tid, kunskap eller erfarenhet saknas internt för att kunna validera kompetens inom IT. Vi lovar en kandidatupplevelse i världsklass och kunskapsöverföring kring exempelvis search under uppdragsperioden!

Vi hjälper MTD

Här bredvid kan du se hur vi stöttat MTD med ny kompetens för att lyckas digitalisera en traditionell verksamhet.

Vi hjälper AJ

Här bredvid kan du se hur AJ produkters satsning på CRM-expertis ger nöjdare kunder.

Ta del av våra guider, case och blogginlägg

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.