IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Verksamhetsnära IT

Enkla och anpassade kompetenslösningar som stärker ditt företag

Vi hjälper dig hitta rätt specialist som översätter mellan IT och verksamheten

Wise IT erbjuder anpassade konsult- och rekryteringslösningar med specialister inom Verksamhetsnära IT, så som projektledning, agil ledning och utveckling, QA/krav, affärs- och verksamhetsarkitektur, IT-transformation och förändringsledning. Med rätt IT-specialist som översätter mellan verksamheten och IT – effektiviserar vi er verksamhet.

Att arbeta med roller inom Verksamhetsnära IT innebär att vi rör oss inom hela organisationen. Vi hjälper IT-avdelningar att hitta specialister som förstår verksamheten men också att skapa fler agila team, där IT blir en del av övriga verksamhetsområden på bolaget. Det kan handla om allt från en systemförvaltare i ett HR-team till en IT-projektledare som ska driva den digitala transformationen på en specifik avdelning. Oavsett behov, får du hjälp av en specialist som kan både IT och verksamheten. Vi matchar dig med rätt person för dina specifika utmaningar.

Kontakta oss

Konsultation och utbildning

Som experter inom IT och kompetenslösningar kan vi naturligtvis även hjälpa till med konsultation och utbildning på området. Förutom våra rekryterings- och konsultlösningar, erbjuder vi paketerade konsultationstjänster såsom Assessments – personlighetstester, färdighetstester och gruppanalyser, utbildningar samt workshops för HR och/eller rekryterande chefer inom exempelvis search, intervjuteknik eller processtöd.

Vi vågar tänka teamöverskridande och slopar traditionella teamuppsättningar

Att arbeta i silor och inte ha IT-kompetens i flera delar av bolaget är ett misstag som kan kosta företaget dyrt. Oavsett om det handlar om en systemförvaltare till ett HR-team eller en CRM-specialist som ska hjälpa företagets säljare att bli mer effektiva finns vi här för att hjälpa er att  strukturera upp verksamheten.

Vi hjälper MTD

Här bredvid kan du se hur vi stöttat MTD med ny kompetens för att lyckas digitalisera en traditionell verksamhet.

Vill du att vi kontaktar dig?

Vi hjälper AJ

Här bredvid kan du se hur AJ produkters satsning på CRM-expertis ger nöjdare kunder.

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.