IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-konsulter

Erfarna IT-konsulter med stor verksamhetsförståelse

Erfarna IT-konsulter och starkt nätverk säkerställer bra matchning

Vi erbjuder nischade och erfarna IT-konsulter som med stor förståelse för verksamhetens utmaningar och riktning skapar bestående utveckling. Med ett starkt nätverk, säkerställer vi rätt konsult för era behov.

Oavsett om du behöver IT-konsulter med fokus på mjukvara, IT-projektledning, utveckling, molnlösningar eller data och analys så finns vi här! Vi arbetar i mindre nischade team för att lättare kunna hålla koll på trender på marknaden och de senaste teknikerna. Med din verksamhetskunskap och vår erfarenhet hittar vi tillsammans rätt väg fram.

Har du ett kritiskt behov? Kanske en medarbetare slutat med kort varsel. Eller behov av snabb hjälp för att kunna leverera i ett projekt? Inom ett fåtal dagar hjälper vi dig att komma i kontakt med en senior IT-specialist eller ledare inom IT. En person som kan komma in med kort varsel och är van vid att snabbt komma upp på banan och leverera.

Kontakta oss

Några av våra kunder

Några av våra spännande konsultuppdrag

Nytt

2nd-line supporttekniker

Stockholm 30 maj 2024

Är du driven av att lösa komplexa problem och leverera service i världsklass? Just nu söker vi på Wise IT en passionerad 2nd-line supporttekniker till våra spännande uppdrag i Stockholm.

Nytt

Onsite-tekniker

Stockholm 30 maj 2024

Är du en problemlösare som älskar att hjälpa människor? Har du erfarenhet av IT-support för både mjukvara och hårdvara? Då kan du vara den vi söker!

People&Tech

IT-rekryteringslösningar

Letar du efter att anställa IT-specialister istället? Wise IT kan hjälpa dig med hela rekryteringsprocessen, oavsett om det handlar om enstaka rekryteringar, bygga hela team eller om du enbart vill ha stöd i kandidathanteringsprocessen. Det krävs en expert för att hitta rätt IT-specialist till ditt bolag – och hos oss på Wise IT lovar vi dig snabba resultat. Du samarbetar med våra nischade team, som effektivt och med hög kvalitet matchar dig med rätt person för dina behov.

IT-Rekrytering

Några av de roller vi gillar

Hyra IT-konsulter

Konsultbranschen är snabbrörlig och IT-konsulter som idag finns tillgängliga, kan imorgon fått ett uppdrag. Därmed gäller det för oss att ha ett brett nätverk av många specialister och IT-kompetenser som är aktuella för våra kunders unika behov. Samtidigt gäller det för er som beställare att snabbt agera när IT-konsulter finns tillgängliga för att inte tappa de specialister som kan skapa stor skillnad för er verksamhet. Snabbhet är A och O när det kommer till att hyra IT-konsulter

Ta hjälp av ett IT-konsultbolag för att hitta rätt konsulter

Wise IT var tidiga att nischa sig inom IT för konsultlösningar och rekrytering. Vi är idag ett av Sveriges främsta företag för IT-konsulter och hjälper kunder i hela Norden att stärka sin affär. Det innebär att vi erbjuder enkla och anpassade IT-konsultlösningar som gör skillnad för dig och ditt företag. Med tekniken och människan i fokus, förändrar vi framtiden för både IT-konsulter och IT-organisationer som söker rätt kompetens för sina nuvarande och framtida behov.

Det ska vara enkelt att hitta en IT-konsult

Att hitta rätt IT-kompetens kan ta lång tid, och att hålla uppe ett aktuellt och relevant nätverk är inte det lättaste. Vi hjälper dig att snabbt tillsätta och hyra en IT-konsult, för tidsperioden du önskar. Att ta hjälp av och hyra en IT-konsult behöver med andra ord inte vara så svårt. Med din kunskap om er verksamhet och vår erfarenhet av IT-konsulter, förenklar vi tillsammans en bransch som många anser är krånglig och oflexibel.

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.