IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-konsulter

Vi tror att IT-konsulter har en naturlig plats på framtidens arbetsplats. Med stor förståelse för både tekniken och uppdraget, lyfter våra IT-konsulter din organisation till nästa nivå.

Enkla och anpassade IT-konsultlösningar

Vi lyfter er organisation till nästa nivå med IT-konsulter som förstår tekniken och uppdraget. Våra konsulter står redo, med relevant erfarenhet för att möta era nuvarande utmaningar – oavsett om det gäller den dagliga verksamheten, en förändringsresa eller utveckling. Med stor passion för matchning och IT, säkerställer vi rätt konsult för era behov

Har du ett kritiskt behov inom IT? Någon som helst hade börjat igår? Kanske har en medarbetare slutat med kort varsel. Eller så finns behov av snabb hjälp för att kunna leverera i ett projekt. Inom ett fåtal dagar hjälper vi dig att komma i kontakt med en senior IT-specialist eller ledare inom IT. En person som kan komma in med kort varsel och är van vid att snabbt komma upp på banan och leverera.

Hyra IT-konsulter ska vara enkelt

Att hitta rätt IT-kompetens kan ta lång tid, och att hålla uppe ett aktuellt och relevant nätverk är inte det lättaste. Vi hjälper dig att snabbt tillsätta och hyra en IT-konsult, för tidsperioden du önskar. Att ta hjälp av och hyra en IT-konsult behöver med andra ord inte vara så svårt. Med din kunskap om er verksamhet och vår erfarenhet av IT-konsulter, förenklar vi tillsammans en bransch som många anser är krånglig och oflexibel.

Hyr specialiserade IT-konsulter

Oavsett om du behöver IT-konsulter med fokus på IT-projektledning, utveckling, molnlösningar, data och analys, IOT eller support så finns vi här! Vi arbetar i mindre nischade team för att lättare kunna hålla koll på trender på marknaden och de senaste teknikerna. Med din verksamhetskunskap och vår erfarenhet hittar vi tillsammans rätt väg fram.

Läs mer om våra specialistområden här nedan!

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Behöver du hjälp av en IT-konsult? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


Några av våra kunder

Tech Agent Program

Har du behov av serviceinriktade och motiverade personer till IT-supporten? Intensivutbildningen Tech Agent Program minskar klivet in till IT-branschen och förbereder serviceinriktade och motiverade personer för en vardag i servicedesken.

Läs mer och boka en Tech Agent

People&Tech

IT-rekryteringslösningar

Letar du efter att anställa IT-specialister istället? Wise IT kan hjälpa dig med hela rekryteringsprocessen, oavsett om det handlar om enstaka rekryteringar, bygga hela team eller om du enbart vill ha stöd i kandidathanteringsprocessen. Det krävs en expert för att hitta rätt IT-specialist till ditt bolag – och hos oss på Wise IT lovar vi dig snabba resultat. Du samarbetar med våra nischade team, som effektivt och med hög kvalitet matchar dig med rätt person för dina behov.

Läs mer om våra rekryteringslösningar här

Några av de roller vi gillar

Kompetenslösningar inom IT

Vi är experter på kompetenslösningar inom IT. Med vår expertis inom konsultlösningar och rekrytering hjälper vi dig att säkra morgondagens IT-kompetens. Vi hjälper dig att effektivisera er affär och ligga i teknikens framkant. I en snabbföränderlig värld och med teknikdriven utveckling behöver företag och organisationer säkra konkurrenskraftig IT kompetens. På Wise IT är övertygade om att alla har sin egen superkraft och att med rätt samarbeten, på rätt ställe och med rätt förutsättningar uppstår magi.

Hyra IT-konsulter

Konsultbranschen är snabbrörlig och IT-konsulter som idag finns tillgängliga, kan imorgon fått ett uppdrag. För oss gäller det att ha ett brett nätverk av många specialister och IT-kompetenser som är aktuella för våra kunders unika behov, och för er som beställare är det viktigt att snabbt agera när IT-konsulter finns tillgängliga för att inte tappa de specialister som kan skapa stor skillnad för er verksamhet. Snabbhet är A och O när det kommer till att hyra IT-konsulter

Ta hjälp av ett IT-konsultbolag för att hitta rätt konsulter

Wise IT var tidiga att nischa sig inom IT för konsultlösningar och rekrytering. Vi är idag ett av Sveriges främsta företag för IT-konsulter och hjälper kunder i hela Norden att stärka sin affär. Vi erbjuder enkla och anpassade IT-konsultlösningar som gör skillnad för dig och ditt företag. Med tekniken och människan i fokus, förändrar vi framtiden för både IT-konsulter och IT-organisationer som söker rätt kompetens för sina nuvarande och framtida behov.

Kontakta oss

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.