IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera systemutvecklare

Behöver du stärka upp kompetensen inom systemutveckling? Då har du hamnat rätt – vi hjälper gärna dig!

Rekrytering och uthyrning av systemutvecklare

Är du på jakt efter någon som kan hjälpa er att utveckla system? Vi är riktigt nördiga när det kommer till IT-rekrytering och IT-konsulter och hjälper dig mer än gärna att hitta din organisations nästa systemutvecklare!

Vi hjälper dig att attrahera systemutvecklare

Många företag tycker idag att det är svårt att hitta duktiga utvecklare. Kanske har du själv annonserat efter efter en vass systemutvecklare men mötts av en ekande tom inkorg? Lyckas du ändå få några svar så är kompetensen inom helt andra områden. Får du känslan av att alla systemutvecklare idag bara vill jobba på Spotify eller bygga nya Candy Crush?

Vi kan till exempel hjälpa dig med följande roller inom systemutveckling:

  • .Net-utvecklare: Våra .Net-utvecklare är experter på Microsofts .Net-plattform och kan hjälpa till med att bygga kraftfulla applikationer och system som uppfyller dina specifika behov.
  • Javautvecklare: Våra Javautvecklare är skickliga på Java-programmering och kan utveckla applikationer som är robusta och skalbara.
  • Webbutvecklare: Våra webbutvecklare är specialister på att skapa webblösningar och användargränssnitt som är användarvänliga och attraktiva.
  • Gränssnittsutvecklare: Våra gränssnittsutvecklare fokuserar på att skapa användargränssnitt som ger en bra användarupplevelse och enkel interaktion.
  • Apputvecklare: Våra apputvecklare har erfarenhet av att skapa mobilapplikationer för olika plattformar, inklusive iOS och Android.

Oavsett vilken typ av systemutvecklare du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta de mest kvalificerade kandidaterna för att driva dina projekt framåt och uppfylla dina tekniska behov.

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att hyra eller rekrytera en Systemutvecklare? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


Systemutvecklare som jobbar vid dator
YRKESGUIDE

Systemutvecklare

Vad gör egentligen en Systemutvecklare? Här kan du läsa mer om arbetsuppgifter, lön och framtidsutsikter för personer som arbetar som Systemutvecklare.

Läs om några av våra vanliga roller

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.