IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-support och infrastruktur

IT-tekniker som effektiviserar er verksamhet

Flexibla kompetenslösningar inom IT-support och infrastruktur

Wise IT erbjuder snabba och enkla konsult-och rekryteringslösningar inom support, drift och nätverk, både på kort och lång sikt. Med fokus, inte bara på tekniken, utan också på individers sociala förmåga stärker vi er affär.

Letar du efter partner där konsult-och rekryteringslösningarna är både flexibla och enkla? Hos oss samarbetar du med team som är specialiserade inom just support, som effektivt och med hög kvalitet matchar dig med rätt person för dina behov. Oavsett om det handlar om rekrytering eller om ni söker en IT-konsult.

Hire for talent - train for skills!

Specialister inom IT-support och infrastruktur, likt många andra IT-roller, är en svår kompetens att hitta och attrahera på den rådande kandidatmarknaden. Men behöver det verkligen vara så svårt? Wise IT har under många år fokuserat på att hjälpa individer utanför IT-branschen att hitta nya jobb inom segmentet IT. Det finns så många individer som har en hög teknisk kunskap och stor erfarenhet av kundservice som med rätt förutsättningar och i rätt miljö utvecklas och skapa magi.

VI FÖRÄNDRAR EN TRADITIONELL OCH OFLEXIBEL BRANSCH

Varför gör vi det vi gör? Det enkla svaret är att vi genuint bryr oss. Vi vill se människor och organisationer nå sin fulla potential. För oss är det helt avgörande att vi lyssnar noga för att förstå, på riktigt förstå, samt dela våra erfarenheter och vår kunskap – för att få saker att hända.

Människan har en självklar plats i en framtida teknikutveckling, och genom att inkludera fler i IT-branschen och skapa en mer jämställd rekrytering utmanar vi en traditionell bransch och förändrar framtiden för företag och individer. Vi gör det på vårt sätt – och rustade med passion och mod, tar vi risker och tänker utanför boxen. Vi går upp varje morgon för att göra skillnad!

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.