IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

IT-support

Hyr konsult eller rekrytera inom IT Support & Operations

Inom vårt kompetensområde IT Support & Operations arbetar vi med roller inom IT-support, servicedesk, systemadministration, molntjänster och IT-drift – grunden för företagets infrastruktur och användarupplevelse.

Här samarbetar du med våra nischade team, som effektivt och med hög kvalitet matchar dig med rätt person för dina behov – oavsett om det är på kortare sikt via konsultuthyrning eller långsiktigt via rekrytering. Vår drömkund är du som har höga krav på matchningsprocessen, gärna använder oss som bollplank och rådgivare och uppskattar en proaktiv approach.

Vad har du behov av?

Hyra konsult eller rekrytera inom IT-support?

Helpdesk-tekniker, servicedesk-tekniker, supporttekniker, onsite-tekniker, 1st line, 2nd line och 3rd line support. Oavsett vad ditt behov av teknisk kompetens och erfarenheter är, adderar vi mjuka värden och fokuserar på vem som passar i just ditt team.

Hyra konsult eller rekrytera inom IT-drift?

Drifttekniker, virtualiseringstekniker, infrastrukturtekniker, applikationstekniker och systemadministratörer. Titlar och tekniska ansvarsområden varierar från företag till företag. För att vi ska kunna ge dig rätt person för uppdraget är det viktigt att vi tillsammans går igenom vad som ska driftas och vilket ansvar som ingår i rollen.

 

Behöver du hjälp omgående av en IT-konsult?

Hade du behövt någon redan igår? Kanske har en medarbetare lämnat sin tjänst med kort varsel eller så finns det behov av snabb hjälp för att kunna leverera i ett projekt. Vi har att brett nätverk av partnerkonsulter och kan hjälpa dig att komma i kontakt med rätt person inom ett fåtal dagar. Våra partnerkonsulter är vana att hoppa in med kort varsel och snabbt leverera.

Kontaktpersoner

Ta del av våra guider, case och bloginlägg

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.