IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera Systemadministratör

Vi finns här för dig som behöver rekrytera eller hyra systemadministratörer. Låt oss hitta IT-kompetensen tillsammans!

Rekrytering och uthyrning av Systemadministratörer

Behöver ni någon som ansvarar för drift och administration av era system? Då kan det vara dags att ta in en systemadministratör till IT-avdelningen. Vi kan hjälpa dig att rekrytera systemadministratörer eller hitta rätt IT-konsulter för just er organisations behov.

En Systemadministratör kan:

En Systemadministratör är en central del av er IT-infrastruktur och ansvarar för att säkerställa att era system och nätverk fungerar problemfritt. Dessa specialister är tränade och har erfarenhet inom att övervaka, underhålla, och säkerställa säkerheten för era IT-resurser. Här är några sätt på vilka de kan stödja er organisation:

  • Övervakning
  • Installationer
  • Underhåll
  • Säkerhetsuppdatering
  • Felsökning

De är helt enkelt nyckeln till att säkerställa att er IT-infrastruktur fungerar sömlöst och att era anställda kan fokusera på sina arbetsuppgifter istället för tekniska problem. Med deras hjälp kan ni upprätthålla smidig IT-drift och förbli konkurrenskraftiga på marknaden.

Det är viktigt att kompetensprofilen för en Systemadministratör är rätt

Systemadministratör är en bred roll som behöver specificeras noga inför varje uppdrag. Är systemet affärskritiskt kan det krävas extra stora krav på vissa egenskaper och erfarenheter. I andra fall är det avgörande med ett strukturerat arbetssätt och analytisk förmåga, och ibland ligger framgångsfaktorn i tekniken eller i den kommunikativa förmågan. Vi stöttar dig gärna i att definiera din organisations behov och skräddarsyr ett upplägg som passar just er.

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att förstärka teamet med en Systemadministratör? Kontakta oss så hjälper vi gärna till!


Systemadministratör
YRKESGUIDE

Systemadministratör

Vad gör egentligen en Systemadministratör? Här kan du läsa mer om arbetsuppgifter, lön och framtidsutsikter för personer som arbetar som Systemadministratör.

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.