IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera nätverkstekniker

Vi finns här för dig som vill hyra eller rekrytera nätverkstekniker.

Rekrytering och uthyrning av nätverkstekniker

Behöver du uppbackning med någon som arbetar med er tekniska infrastruktur? Inom den snabbt föränderliga tekniska världen är det viktigt att ha rätt kompetens för att säkerställa smidig drift och säkerhet i era nätverk och system. Vi på Wise IT står redo att hjälpa dig om du behöver anlita eller rekrytera en erfaren nätverkstekniker till ert bolag. Vår djupa förståelse för IT-branschen gör att vi kan hitta den perfekta kandidaten för era behov.

En nätverkstekniker kan:

Telefoni: En nätverkstekniker är en expert när det gäller att implementera och underhålla telekommunikationssystem i er organisation. De kan säkerställa att era röst- och datanätverk fungerar sömlöst och är optimalt konfigurerade för att möta era kommunikationsbehov.

Webblösningar: För att din verksamhet ska lyckas online är det nödvändigt att ha en nätverkstekniker som kan hjälpa till med att utveckla och underhålla webblösningar. De kan arbeta med webbservrar, hantera webbapplikationer och se till att er webbplats är säker och effektiv.

Datornätverk: Datornätverk är ryggraden i moderna organisationer. En nätverkstekniker är specialiserad på att planera, implementera och underhålla datornätverk, vilket inkluderar både kabelanslutna och trådlösa nätverk. De kan säkerställa hög prestanda och tillförlitlighet i era nätverkssystem.

Det är viktigt att kompetensprofilen är rätt

En duktig nätverkstekniker ska känna sig trygg i att arbeta med både hård- och mjukvara och alltid planera för högsta möjliga IT-säkerhet i nätverket. Det kan handla om att drifta, övervaka och underhålla. Det kan handla om att installera, administrera och konfigurera. Ofta kan det också ingå att bygga egna applikationer i t.ex. Linuxmiljö. Vi vet hur viktigt det är att kompetensprofilen blir rätt från början. Därför bollar vi gärna era specifika behov för att identifiera just den person ni söker.

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att förstärka teamet? Kontakta oss så hjälper vi gärna till!


Vad gör egentligen en Nätverkstekniker?
YRKESGUIDE

Nätverkstekniker

Vad gör egentligen en Nätverkstekniker? Här kan du läsa mer om arbetsuppgifter, lön och framtidsutsikter för rollen.

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.