IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera en IT-tekniker

Behöver du en person på plats som hjälper era användare lösa tekniska problem? Tillsammans ser vi till att hitta rätt IT-tekniker och tar er organisation till nästa nivå.

Rekrytering och uthyrning av IT-tekniker

Att arbeta som IT-tekniker kan betyda många saker. Det är ett brett begrepp som ofta innefattar många olika delar. Kort och gott så arbetar en hen med att hjälpa era medarbetare och/eller användare med olika tekniska problem. Ofta i form av datorer, nätverk, skrivare, mjukvara, applikationer, telefoner och liknande utrustning. Som IT-tekniker arbetar du antingen via mejl och telefon eller onsite. Om du arbetar onsite så betyder det att du som specialist sitter på plats hos företaget och kan hjälpa till med utmaningar face to face! När du tar in  en IT-tekniker får du in en person med kompetensen att lösa problem kopplat till er infrastruktur och som bidrar till en effektivare och smidigare IT-organisation. Vi på Wise IT hjälper gärna dig som vill hyra eller rekrytera en IT-tekniker som stärker era interna IT-lösningar!

Därför är personlighet viktigt när du rekryterar en IT-tekniker

En IT-tekniker bör brinna för tekniken – men det är också viktigt att personen i fråga har den nivå på kundservice som krävs för att möta användarnas olika utmaningar. Att vara kommunikativ och social är A och O för att fungera i rollen som IT-tekniker. Wise IT arbetar med att hitta personer som har hög kundservicenivå – och förstår tekniken till den grad som krävs för att utföra ett snabbt och smidigt arbete.

Vi hittar en IT-tekniker som passar er organisation

Wise IT arbetar med att skapa en kompetensprofil som passar er organisation och dess utmaningar. Vi ställer konkreta frågor för att lära känna ert företag och utgår sedan från det när vi hittar nya kandidater eller letar rätt konsult för er. Oavsett uppdrag så agerar vi detektiver som brinner för att hitta rätt lösning – oavsett om det är en rekrytering eller uthyrning av en IT-konsult.

Vi kan hjälpa ert företag att attrahera rätt kompetens

Vi tror på människan som en del av framtidens IT-organisationer och arbetar kontinuerligt för att skapa en plattform där IT-specialister vill hänga. Det innebär att vi aldrig börjar från noll utan har ett upparbetat nätverk av IT-specialister. Nu handlar det bara om att hitta den personen som passar er bäst!

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att hyra eller rekrytera en IT-tekniker? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


Liknande roller

Några lediga tjänster

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.