IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera Drifttekniker

Exakt vad IT-driften omfattar varierar från företag till företag. För att vi ska kunna ge dig rätt person för uppdraget är det viktigt att vi tillsammans går igenom vad som ska driftas och vilket ansvar som ingår i rollen.

Rekrytering och uthyrning av Drifttekniker

Behöver ni en person som håller koll på IT-driften hos er? Vi är specialister på IT-rekrytering och IT-konsulter och hjälper gärna till att hitta er nästa drifttekniker!

Inom den komplexa och snabbt utvecklande världen av IT och teknik är det avgörande att ha erfarna och kompetenta drifttekniker som kan säkerställa smidig drift av era system och infrastruktur. Oavsett om ni behöver tillfällig uppbackning eller permanenta resurser, är Wise IT er pålitliga partner för att anlita eller rekrytera de bästa driftteknikerna.

Drifttekniker spelar en central roll i att upprätthålla er tekniska infrastruktur och säkerställa att allt fungerar enligt planerna. De hanterar allt från övervakning och underhåll till felsökning och problemhantering. Med vår hjälp kan ni hitta de rätta kandidaterna som är skickliga och dedikerade till att se till att era system och nätverk är pålitliga och säkra.

En Drifttekniker kan:

  • Windows, Linux, Unix
  • Virtualisering, VMware, HyperV
  • Citrix
  • Databas
  • Systemadministration

Det är viktigt att kompetensprofilen för en Drifttekniker är rätt

Exakt vad IT-driften omfattar varierar från företag till företag. För att vi ska kunna ge dig rätt person för uppdraget är det viktigt att vi tillsammans går igenom vad som ska driftas och vilket ansvar som ingår i rollen. Det behöver inte vara svårt att hitta en duktig drifttekniker idag. Att hitta en person med rätt attityd och rätt personlighet som passar in i just er organisation kan dock vara svårare. En drifttekniker kan ha mängder av imponerande tekniska specialiteter i sin kompetensprofil, men vad som ibland kan vara av större betydelse är om driftteknikern kan kommunicera på rätt sätt med sina medarbetare. Vilken personlighetstyp behövs för att få ert team att lyfta?

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att hyra eller rekrytera en Drifttekniker? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.