IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

E-handel

VI HJÄLPER DIG HITTA TECH OCH IT-SPECIALISTER INOM E-HANDEL

Skräddarsydda lösningar baserade på dina utmaningar och förutsättningar!

Drivs din affär helt eller delvis av e-handel eller är du kanske i startgroparna för att starta ett helt digitalt ben i försäljningen? Att ha rätt kompetens på plats är avgörande i allt från plattformsval, plattformsutveckling, integrationer, köpflöden, innehåll, konverteringsoptimering, betalningslösningar, marknadsföring och merförsäljning. Vi på Wise IT tillsammans med våra systerbolag KIMM och Salesonly kan erbjuda dig både konsultlösningar och rekrytering för kompetensområden som är särskilt viktiga inom e-handel. Med vår samlade specialisering inom tech, marknadsföring och försäljning bemannar vi upp ditt e-handelsteam med precis rätt kombination av kompetens.

Är du inte helt på det klara över vilken kompetens du behöver? Vi finns här som bollplank, med erfarenhet av hur du på olika sätt kan komplettera eller bygga upp din organisation. När vi förstår din affär och era mål kan vi föreslå effektiva kompetenslösningar i olika steg, oavsett om det handlar om att rekrytera eller anlita specialiserade konsulter.

Vi har koll på vilka roller och kompetenser som är kritiska för att lyckas, vilka erfarenheter och utbildningar som kan vara relevanta och hur du kan tänka kring att anlita konsulter eller rekrytera.

Rekommenderad läsning

Rollerna du behöver för att lyckas inom e-handel

E-handeln i världen och i Sverige fortsätter växa, speciellt nu under rådande utmaning. Coronavirusets framfart har accelererat förändringen i vårt […]

IT <3 Marknad

Wise IT igår i Wise Group – en familj av specialistbolag inom HR och rekrytering. Genom nära samarbeten mellan bolagen kan vi slå våra klocka huvuden ihop – för att bygga det optimala teamet för dig. Kimm, din rekrytering-och konsultpartner inom marknad, kommunikation och PR är en nära samarbetspartner för oss på Wise IT när vi bygger hela team till dig som arbetar inom e-handel. Oavsett om det är en ersättningsrekrytering, eller om ni söker specialistkompetens där marknad och IT-kompetensen  behöver gå hand i hand så hittar vi bästa lösningen för dig.

Mer om Wise Group 

NÅGRA AV DE ROLLER VI GILLAR

Kontakta oss

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.