IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

E-handel

Vi hittar specialister som förstår tekniken och den digitala affären

Med kompetens inom utveckling, system, analys, data, UX och Business Intelligence stärker vi din digitala affär. Vi föreslår effektiva kompetenslösningar, oavsett om det handlar om att rekrytera eller anlita specialiserade konsulter.

Att ha rätt kompetens på plats är avgörande i allt från plattformsval, plattformsutveckling, integrationer, köpflöden, innehåll, konverteringsoptimering, betalningslösningar, marknadsföring och merförsäljning. Drivs din affär helt eller delvis av e-handel eller är du kanske i startgroparna för att starta ett helt digitalt ben i försäljningen? Med rätt IT-kompetens på plats förbättrar du företagets chanser att nå era uppsatta mål, och nå nya höjder på er digitala affär.

Kontakta oss

VI SLOPAR TRADITIONELLA TEAMUPPSÄTTNINGAR

Att arbeta i silor och inte ha IT-kompetens i flera delar av bolaget är ett misstag som kan kosta företaget dyrt. Oavsett om det handlar om en teknisk SEO som sitter i marknadsteamet eller en CRM-specialist som ska hjälpa företagets säljare att bli mer effektiva finns vi här för att hjälpa er att strukturera upp er e-handel.

NÄRA SAMARBETE MED WISE GROUPS ÖVRIGA SPECIALISTBOLAG

Wise IT igår i Wise Group – en familj av specialistbolag inom HR och rekrytering. Genom nära samarbeten mellan bolagen kan vi slå våra klocka huvuden ihop – för att bygga det optimala teamet för dig. Oavsett om det är en ersättningsrekrytering, eller om ni söker specialistkompetens där marknad, sälj och IT-kompetensen behöver gå hand i hand så hittar vi bästa lösningen för dig.

Mer om Wise Group 

NÅGRA AV DE ROLLER VI GILLAR

Kontakta oss

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.