Kontakta oss, vi kan IT-rekrytering i Stockholm

Gör en förfrågan Medarbetare

Wise IT är ett rekryteringsföretag inom IT med huvudkontor i Stockholm. Hos oss hittar du såväl djup som bredd. Inom IT rekrytering är vi stora på förmedling av chefer och specialister med minst fem års erfarenhet. För konsulter ligger fokus på infrastruktur, IT-specialister och IT-management. Samtliga rekryteringskonsulter har en bakgrund inom IT-branschen vilket gör att vi har djup förståelse för din verksamhet och de tekniska utmaningar ni står inför. Vi vågar påstå att vi är det främsta IT-rekryteringsföretaget i Stockholm och i Sverige. Välkommen att kontakta oss idag.

Människan bakom IT

Utöver mångfacetterad kompetens är Wise IT kända för att rekrytera personal med färdigheter utöver de rent tekniska – målet är att hitta den perfekta personlighetsmatchningen och ha Sveriges nöjdaste medarbetare. Något som återspeglas i resultaten på alla plan. Såväl kunder som medarbetare är nöjda och samtliga konsulter får kontinuerlig fortbildning för att fortsatt vara de bästa inom IT-branschen. Som konsult hos oss har du chansen att delta i vidareutbildningar för att bli certifierad programmerare inom något område relaterat till t.ex. Microsoft eller Cisco.

Specialister på IT

Wise IT var tidiga att nischa sig inom IT och är idag ett av Sveriges främsta företag för IT-konsulter och IT rekrytering. Wise IT bildades i Stockholm 1998 under namnet IT-Resurs 1998.