IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Utveckling

Hitta rätt specialist inom utveckling, data science och mjukvaruarkitektur

Det svåraste av det svåra

Det stora behovet av personer med kompetens inom utveckling och programmering har lett till att det har blivit de svåraste rollerna att rekrytera. Duktiga utvecklare är med andra ord eftertraktade, uppvaktade och svåra att behålla. Ofta har våra uppdragsgivare både försökt rekrytera utvecklare själva och även anlitat ett eller flera rekryteringsföretag. Våra experter inom området utveckling stöttar dig i rekryteringen eller konsulttillsättningen.

Vi är övertygade om att nyckeln till att lyckas med en rekrytering eller en konsulttillsättning framgångsrikt inom utveckling ligger i specialistkunskap, snabbhet, nära relationer och erfarenhet av vad som verkligen fungerar. Den kunskapen har vi. Hos oss kan du få hjälp med att hitta rätt specialist inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter. Det gör att vi vågar lova dig att vi lyckas med det som vi tar oss an.

Behöver du hjälp omgående av en IT-konsult?

Hade du behövt någon redan igår? Kanske har en medarbetare lämnat sin tjänst med kort varsel eller så finns det behov av snabb hjälp för att kunna leverera i ett projekt. Vi har att brett nätverk av partnerkonsulter och kan hjälpa dig att komma i kontakt med rätt person inom ett fåtal dagar. Våra partnerkonsulter är vana att hoppa in med kort varsel och snabbt leverera.

Läs mer om våra konsultlösningar här!

NÅGRA AV DE ROLLER VI GILLAR

Specialister som älskar utveckling

Det andra ofta drar sig för att ta sig an, har vi valt att specialisera oss inom. Du får ett rådgivande specialistteam inom utveckling som både kan bedöma tekniska kompetenser och förstå din affär och era behov.

En rådgivande IT-partner

Att arbeta med IT-rekrytering generellt behöver inte betyda att man har förmågan att lyckas med rekrytering inom utveckling. Specialistkunskapen hos vårt utvecklarteam gör att du får en expert som verkligen kan identifiera era affärsbehov, som förstår vad utvecklarrollen verkligen innebär, och som också vet vad som är attraktivt för någon som jobbar inom utveckling. Med ett helt annat upplägg i botten har våra rekryteringar som syfte att inte bara snabbt tillsätta en roll utan också säkerställa rätt match och rätt förväntningar även på sikt.

Snabba processer som verkligen fungerar

Inom ett snabbrörligt område som utveckling fungerar det inte att låsa sig till fasta traditionella processer och mallar. Det kan göra att du missar den kompetens du verkligen behöver. Vårt sätt att effektivisera processerna handlar inte bara om att hitta rätt match, det kanske viktigaste är själva hastigheten. Du har förmodligen bara en chans, se till att inte missa den och riskera att få börja om igen. Det är därför vi är så väl förberedda innan vi trycker på knappen.

Kontaktpersoner

Ta del av våra guider, case och blogginlägg

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.