IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Utveckling

Hitta rätt specialist inom utveckling, data science och mjukvaruarkitektur

Det svåraste av det svåra

Wise IT hjälper dig att hitta rätt specialist inom backend och frontend, DW/BI, mjukvaruarkitekter och agila systemutvecklinsgsteam. Nyckeln till att lyckas med en rekrytering eller en konsulttillsättning inom utveckling ligger i specialistkunskap, snabbhet och erfarenhet av vad som verkligen fungerar. Den kunskapen har vi!

Det stora behovet av personer med kompetens inom utveckling och programmering har lett till att det har blivit de svåraste rollerna att hitta personal och konsulter inom. Duktiga utvecklare är med andra ord eftertraktade, uppvaktade och svåra att behålla. Våra experter inom området utveckling stöttar dig i rekryteringen eller konsulttillsättningen.

Kontakta oss

Specialister som älskar utveckling

Det andra ofta drar sig för att ta sig an, har vi valt att specialisera oss inom. Du får ett rådgivande specialistteam inom utveckling som både kan bedöma tekniska kompetenser och förstå din affär och era behov.

En rådgivande IT-partner

Att arbeta med kompetenslösningar inom IT behöver inte betyda att man har förmågan att lyckas med rekrytering eller konsulttillsättning inom utveckling. Specialistkunskapen hos oss gör att du får en expert som verkligen kan identifiera era affärsbehov, som förstår vad utvecklarrollen verkligen innebär, och som också vet vad som är attraktivt för någon som jobbar inom utveckling.

Snabba processer som verkligen fungerar

Inom ett snabbrörligt område som utveckling fungerar det inte att låsa sig till fasta traditionella processer och mallar. Det kan göra att du missar den kompetens du verkligen behöver. Vårt sätt att effektivisera processerna handlar inte bara om att hitta rätt match, det kanske viktigaste är själva hastigheten. Du har förmodligen bara en chans, se till att inte missa den och riskera att få börja om igen. Det är därför vi är så väl förberedda innan vi trycker på knappen.

NÅGRA AV DE ROLLER VI GILLAR

Kontakta oss

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.