IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera android-utvecklare

Vi hjälper dig gärna att stärka upp utvecklingsteamet med starka profiler inom androidutveckling.

Rekrytering och uthyrning av android utvecklare

Android används idag av flera stora varumärken som exempelvis Huawei och Samsung. Nästintill alla applikationer som idag görs till iOS överförs också till Android. När det kommer till själva utvecklingen är också android lättare och mer öppen att anpassa eftersom plattformen räknas in till open-source. Vi hjälper gärna dig som vill hyra eller rekrytera en utvecklare som är duktig inom android.

Vad jobbar android utvecklare med?

De har sin bakgrund inom Java då det praktiskt taget är omöjligt att koda inom android utan att ha kunskap inom Java. Detta gör att de är väldigt relevanta då Java är ett språk som används i flera andra system inom större företag och koncerner. Under deras arbete jobbar de främst inom Android Software Development Kit (SDK) som innehåller ett extensivt set av verktyg som stöd för utvecklingen. Till exempel kan de använda emulatorer för att exekvera sina appar, eller genomföra testning av sin kod genom debuggers. Google och android jobbar konstant med sin egna utveckling och arbetar aktivt för att alltid erbjuda hjälp till de som utvecklar android applikationer. På grund av detta använder många utvecklare som är duktiga på android sig utav de hjälpmedel som android erbjuder för att förenkla deras arbete.

Därför är det viktigt att kompetensprofilen för IT-kompetens är rätt

När du rekryterar eller hyr IT-kompetens är det viktigt att kompetensprofilen är rätt. Du behöver till exempel ta ställning till hur mycket erfarenhet personen behöver ha. En android utvecklare kan komma med många bra tankar och åsikter kring hur applikationer relaterar till andra system i företaget. Vi hjälper er gärna att bena ut vad rollen kommer innebära och vilken kompetens ni behöver få in för att säkra er androidutveckling på lång sikt.

 

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att förstärka teamet med en android utvecklare? Kontakta oss så hjälper vi gärna till!


Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.