IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Wise IT inhouse

Wise IT Inhouse – rekrytera framgångsrikt internt

Vill du helst sköta era IT-rekryteringar internt, men känner att det tar tid och är svårt att veta hur ni ska hitta och attrahera rätt personer? Vårt mål är att möjliggöra en kompetensöverföring som säkerställer att ni själva på sikt kan rekrytera IT-kompetens mer framgångsrikt internt.

Ett helt nytt upplägg

Inom vårt affärsområde Wise IT Inhouse erbjuder vi resursförstärkning i form av professionella IT-rekryterare och IT-researchers som sitter på plats hos er som en del av ert team och ert varumärke. Upplägget passar dig som har en rekryteringstopp, en längre pågående organisationsförändring eller ett kontinuerligt behov av IT-specialister. Vi erbjuder även konsultation och workshops i olika delar relaterade till IT-rekrytering samt hela rekryteringsåtaganden.

Det här får du

En specialist internt

Våra IT-researchers och IT-rekryterare har ett brinnande intresse för IT och människor, specialistkunskap om search samt en ödmjuk och konsultativ approach. De hjälper dig att hitta och attrahera rätt kandidater genom search och i externa kanaler. De kan hjälpa till i utformningen av kompetensprofiler, stötta upp med annonsutformning, urval, intervjuer samt teståterkopplingar, referenstagning och onboarding. Givetvis sköter vi också koordinering av intervjuer och återkoppling till kandidater, allt för att säkerställa en effektiv process och en god kandidatupplevelse.

Tillgång till expertis och nätverk

De IT-researchers och IT-rekryterare som sitter på plats hos er har tillgång till hela Wise IT:s samlade kompetens inom search och rekrytering. I det ingår givetvis tillgång till vårt stora nätverk av kandidater, liksom till våra upphandlade kanaler och system.

Konsultation och workshops

I snitt genomför vi varje år 500 specialistrekryteringar inom IT och träffar ca 3000 IT-kandidater. Hos oss finns de vassaste IT-rekryterarna i branschen och vi delar gärna med oss av våra insikter och erfarenheter i form av konsultation och workshops inom olika områden, till exempel searchmetodik eller best practice.

Kontaktpersoner

Ta del av våra guider, case och blogginlägg

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.