IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Wise IT inhouse

Wise IT Inhouse – rekrytera framgångsrikt internt Vill du helst sköta era IT-rekryteringar internt, men känner att det tar tid […]

Wise IT Inhouse – rekrytera framgångsrikt internt

Vill du helst sköta era IT-rekryteringar internt, men känner att det tar tid och är svårt att veta hur ni ska hitta och attrahera rätt personer? Vi vet att kompetensförsörjning är affärskritiskt för alla företag som vill fortsätta vara konkurrenskraftiga. Att äga det flödet är därför en strategiskt viktig fråga. Vårt mål är att möjliggöra en kompetensöverföring som säkerställer att ni själva på sikt kan rekrytera och behålla IT-kompetens mer framgångsrikt internt.

Vi erbjuder resursförstärkning både på kort och långsikt, såväl som utvecklande strategiskt arbete. När du anlitar en eller flera av våra specialister får du samtidigt tillgång till hela Wise IT:s samlade know-how inom search och rekrytering.

Hyra rekryteringskonsult eller IT-researcher

Har ni ett större kompetensbehov inom IT och behöver stöd i hur ni kan arbeta så effektivt som möjligt? Någon som leder projektet och säkerställer resultat?

För dig som har en rekryteringstopp, en längre pågående organisationsförändring eller ett kontinuerligt behov av IT-specialister kan det passa att hyra in en eller flera IT-rekryterare eller IT-researcher. Våra IT-researchers och IT-rekryterare har ett brinnande intresse för IT och människor, specialistkunskap om search samt en ödmjuk och konsultativ approach. De hjälper dig att hitta och attrahera rätt kandidater genom search och i externa kanaler. De kan hjälpa till i utformningen av kompetensprofiler, stötta upp med annonsutformning, urval, intervjuer samt teståterkopplingar, referenstagning och onboarding. Givetvis sköter vi också koordinering av intervjuer och återkoppling till kandidater, allt för att säkerställa en effektiv process och en god kandidatupplevelse.

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Behöver du hjälp med IT-rekrytering? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


Kontaktpersoner

Våra erbjudanden

Strategi och välfungerande rekryteringsfunktion

Vi finns här som bollplank och stöd kring hur ni kan arbeta effektivare för att hitta, attrahera och anlita it-specialister. Genomför ni en förändring och behöver räkna på vilket arbetssätt, vilka resurser och vilka system som bäst hjälper er framåt? Vi kartlägger er situation, era behov och ger rekommendationer kring kompetenslösningar och arbetet framåt. Att få stöd av en expert som ger input utifrån och som kanske utmanar invanda strukturer kan ofta vara värdefullt för att ta nästa steg. Vi tar gärna fram ett skräddarsytt upplägg för just er som svarar på de behov ni har.

Seminarier och workshops

I snitt genomför vi varje år 500 specialistrekryteringar inom IT och träffar ca 3000 IT-kandidater. Hos oss finns de vassaste IT-rekryterarna i branschen och vi delar gärna med oss av våra insikter och erfarenheter i form av seminarier och workshops inom olika områden. Samla rekryterande chefer och rekryteringsteamet för handfasta råd och inspiration inom till exempel searchmetodik, kompetensbaserad rekrytering eller attraktion av IT-specialister.

MÖT NÅGRA AV VÅRA INHOUSE REKRYTERINGSKONSULTER

Våra rekryteringskonsulter jobbar med att hjälpa våra kunder att hitta rätt IT-specialist till rätt plats och kommer in som stöttande experter. Rollen som rekryteringskonsult är varierande och varje rekryteringsuppdrag är unikt. Klicka in och läs lite mer om deras vardag!

Ta del av våra guider, case och blogginlägg

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.