IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Wise IT inhouse

Talent Acquisition-konsulter inom IT och Tech

Wise IT Inhouse – rekrytera framgångsrikt internt

Vill du helst sköta era IT-rekryteringar internt, men känner att det tar tid och är svårt att veta hur ni ska hitta och attrahera rätt personer? Vi vet att kompetensförsörjning är affärskritiskt för alla företag som vill fortsätta vara konkurrenskraftiga. Att äga det flödet är därför en strategiskt viktig fråga. Vårt mål är att möjliggöra en kompetensöverföring som säkerställer att ni själva på sikt kan rekrytera och behålla IT-kompetens mer framgångsrikt internt.

Vi erbjuder resursförstärkning både på kort och långsikt, såväl som utvecklande strategiskt arbete. När du anlitar en eller flera av våra specialister får du samtidigt tillgång till hela Wise IT:s samlade know-how inom search och rekrytering.

Wise IT Inhouse erbjuder skräddarsydda lösningar som passar perfekt när ni står inför:

 • Större kompetensbehov inom IT/tech eller upplever rekryteringstoppar.
 • Saknar egen TA-funktion och behöver expertis för att bygga upp och optimera rekryteringsprocesser.
 • Behov av många med samma kompetensprofil, vilket ger tillgång till samtliga kandidater i processerna.
 • Interimslösning inom TA för att snabbt och effektivt täcka upp för tillfälliga behov.

En Inhousekonsult från Wise IT bidrar med:

 • Kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa rätt matchning.
 • Användning av testverktyg för att objektivt bedöma kandidaters färdigheter.
 • Utveckling av employer branding för att stärka ert varumärke som arbetsgivare.
 • Förbättring av kandidatresan för att skapa en positiv kandidatupplevelse.
 • Optimering av er rekryteringsprocess för att göra den mer effektiv.
 • Utbildning av er organisation inom rekrytering för att höja kompetensen internt.
 • Djupgående kompetens kring IT/tech-kandidater för att hitta de bästa talangerna.

Kontakta oss

CASE

Wise IT hjälper Cambio att bygga upp rekryteringsteamet

Cambio stod inför ett behov av att växa, med det följde ett stort behov av att rekrytera techprofiler. Samtidigt var […]

MÖT NÅGRA AV VÅRA INHOUSE REKRYTERINGSKONSULTER

Våra rekryteringskonsulter jobbar med att hjälpa våra kunder att hitta rätt IT-specialist till rätt plats och kommer in som stöttande experter. Rollen som rekryteringskonsult är varierande och varje rekryteringsuppdrag är unikt. Klicka in och läs lite mer om deras vardag!

Varför ska jag anlita en tech-rekryterare via Wise IT?

Bredd av kompetens

Vi erbjuder en unik bredd av kompetens inom rekrytering, från dedikerade search-kandidater till seniora Talent Acquisition-konsulter som kan bygga upp en hel rekryteringsfunktion. Detta innebär att vi kan anpassa våra tjänster för att möta just era specifika behov.

Nischade konsulter inom IT/tech

För att lyckas med rekryteringen av IT-specialister krävs specifik rekryterare med rätt kompetens. Alla våra konsulter är specialiserade på just IT- och tech-rekrytering, vilket gör att de kan agera rådgivande och hitta de mest effektiva lösningarna för dessa specifika roller.

Stark tillhörighet till Wise IT

Våra konsulters nära koppling till Wise IT och samarbetet inom Wise Group ger dem möjlighet att dela erfarenheter och kompetens. Som kund får ni tillgång till hela vårt samlade kompetens och kandidatnätverk, vilket ger en större fördel i rekryteringsprocessen.

Vill du komma i kontakt med oss?

Våra erbjudanden

Strategi och välfungerande rekryteringsfunktion

Vi finns här som bollplank och stöd kring hur ni kan arbeta effektivare för att hitta, attrahera och anlita it-specialister. Genomför ni en förändring och behöver räkna på vilket arbetssätt, vilka resurser och vilka system som bäst hjälper er framåt? Vi kartlägger er situation, era behov och ger rekommendationer kring kompetenslösningar och arbetet framåt. Att få stöd av en expert som ger input utifrån och som kanske utmanar invanda strukturer kan ofta vara värdefullt för att ta nästa steg. Vi tar gärna fram ett skräddarsytt upplägg för just er som svarar på de behov ni har.

Seminarier och workshops

I snitt genomför vi varje år 500 specialistrekryteringar inom IT och träffar ca 3000 IT-kandidater. Hos oss finns de vassaste IT-rekryterarna i branschen och vi delar gärna med oss av våra insikter och erfarenheter i form av seminarier och workshops inom olika områden. Samla rekryterande chefer och rekryteringsteamet för handfasta råd och inspiration inom till exempel searchmetodik, kompetensbaserad rekrytering eller attraktion av IT-specialister.

Ta del av våra guider, case och blogginlägg

Kontaktpersoner

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.