Vad är det bästa med ditt jobb?

Jag älskar den dynamiska naturen i rekryteringsarbetet; varje dag bjuder på nya utmaningar och möjligheter till utveckling. Det handlar om att vara flexibel, proaktiv, och bygga långsiktiga relationer med både kandidater och kunder. Att se konkreta resultat – nöjda kunder och framgångsrika tillsättningar – som speglar det hårda arbete och engagemang som läggs ned i varje projekt.

Hur upplever du det att navigera mellan världar: Att vara en del av Wise IT och samtidigt integrera dig i kundens arbetskultur?

Att vara en del av Wise IT ger ett otroligt givande sammanhang för samarbete, utveckling och kunskapsutbyte. Men det som verkligen driver mig är möjligheten att sömlöst integrera mig i olika kundmiljöer. Det ger mig möjlighet att använda min expertis samtidigt som jag fördjupar mig i olika arbetskulturer, främjar innovation och driver resultat.

Hur bidrar du till dina kunders framgång?

När jag är på uppdrag hos mina kunder strävar jag alltid efter att vara konsultativ och drivande inom rekrytering. Jag arbetar nära deras team för att förstå deras behov och kultur och leverera skräddarsydda rekryteringslösningar som hjälper dem att attrahera och behålla fantastiska människor.

Vart går ditt nästa resmål och varför?

Mitt nästa resmål kombinerar två fascinerande destinationer: Sydkorea och Japan. Jag lockas av så mycket med de här länderna men framför allt av deras förtrollande trädgårdsarkitektur. Det är destinationer jag besökt tidigare, men varje besök ger nya upptäckter och upplevelser som jag ser fram emot att utforska ytterligare.