Rekrytering & konsulter inom IT

Vi hjälper dig att hitta rätt person både kortsiktigt genom konsultuthyrning och långsiktigt och strategiskt genom rekrytering.

Välkommen att kontakta oss!

Vårt mål är att bygga framtidens IT-organisationer – med hjärta för både individ och organisation.

Varför Wise IT?

Framtidens arbetsplats

Hur kan IT-avdelningen få rätt förutsättningar att möta framtidens utmaningar? Marknaden, köpbeteenden, verksamhetens krav, nya teknologier och nya trender ställer höga krav på IT-kompetens och på IT-avdelningens roll. Vårt fokus är att stötta våra kunder i att bygga IT-organisationer som är väl rustade för att möta framtidens utmaningar, där IT-kompetens och nya roller möter verksamhetens och omvärldens behov.

Verksamhet & IT

IT-avdelningar blir mer och mer verksamhetsnära. Det förändrar kraven på roller och kompetens.

Nya roller

Med ny teknik krävs andra kompetenser och helt nya roller blir affärskritiska.

Rätt kompetens

Rätt IT-kompetens blir avgörande för att tekniken ska bidra till affärsvärde, oavsett om ditt företag har IT som kärnverksamhet eller inte.

Svenska IT-organisationer 2016

Undersökning: Hur är synen på IT:s roll i verksamheten? Hur rustade för framtiden är IT-chefer och IT-organisationer? Vilka roller växer?

Så säger våra kunder

”Wise IT har hjälpt mig att rekrytera flera personer till min IT-organisation. Samtliga processer har genomförts på ett proffsigt sätt, med otroligt hög kvalitet och fokus på ett smidigt samarbete. Jag har fått tydlig och direkt återkoppling och vägledning för att driva processen framåt. Mina förväntningar har infriats med råge och jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete.”

Berit Suvakov, Ica gruppen AB

”Sam på Wise IT har på ett mycket bra sätt ställt rätt frågor och kommit med idéer som gjort att jag kunnat se fördelar med att förändra kravprofilen under processens gång. Som resultat har jag nu en kravprofil men framförallt en kandidat som är mycket bättre lämpad till rollen än vad jag annars hade haft.

Sam har varit drivande i att söka en förståelse för vad jag verkligen behöver och när jag varit otydlig så har Sam fortsatt dialogen tills vi båda haft en samsyn om vilka behov som finns.”

Martin Stenquist, Nobina

”Jag kan varmt rekommendera Wise IT då jag har fått ett mycket professionellt bemötande från både rekryteringskonsult och kundansvarig. Wise IT förstod snabbt min affär och kunde översätta den på ett bra sätt för att attrahera rätt kandidat(er) som också fick rätt förväntan på oss som arbetsgivare. Jag och Wise IT hade en bra dialog under hela processen. Rekryteringskonsulten drev processen hela tiden framåt och gav mig kontinuerlig återkoppling så att jag alltid var delaktig i vad som hände.”

Anders Hedenros, Praktikertjänst

”Vilka fantastiska kandidater ni vaskar fram. Känns ibland som de var födda att börja jobba här. Och ovanpå det har man flera att välja på. Bra jobb!”

Tomas Ohlin, Söderberg & Partners

”Efter att ha provat flera andra aktörer på marknaden har jag valt att arbeta med Wise IT. Min kontaktperson på Wise IT har sedan dess alltid levererat snabbt och på ett professionellt arbetssätt. Hittills har Wise IT hjälpt mig att hitta fyra duktiga drifttekniker!”

Christer Wilander, H2OData

”Sam Joukhadar at Wise IT has helped our development department fill some technical positions over the last year and his enthusiasm and attention to getting the right person for the role are second to none. Nothing is too much trouble for them and they do everything with a smile. Unhesitatingly recommend Sam and his team.”

Martin Adolfsson, Visual Art

Kontakt

×

Kontakt


Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med PuL