IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Våra tjänster

Vi matchar dig med rätt IT-kompetens genom konsultuthyrning och rekrytering

VARFÖR VÄLJA WISE IT?

Med vår långa erfarenhet av träffsäker matchning inom IT och tech, ser vi till att du får rätt kompetens på plats för att kunna driva, utveckla och framtidssäkra din verksamhet.

Branschkunskap

Vi är specialiserade på konsulter och rekrytering inom IT och tech, vilket gör att vi har djup förståelse för olika IT-roller och att vi känner kandidatmarkanden. Genom vårt stora nätverk av kompetenta kandidater och konsulter kan vi göra träffsäkra matchningar och lyckas med komplexa roller. Vi tillsätter årligen över 500 IT-specialister träffar över 3000 IT-specialister.

Varumärkeskännedom

Ett starkt varumärke är en betydande tillgång, inte bara i att locka kandidater som kan vara svåra att nå, utan också i att etablera en förtroendefull relation. Wise IT är ett väletablerat varumärke och har stor kännedom, både bland kunder och potentiella kandidater.

Rådgivande relationer

Vi sätter högt värde på att skapa förtroendefulla samarbeten, och genomför kontinuerliga kartläggningar av IT-specialisters preferenser för att kunna agera rådgivande i våra kund- och kandidatrelationer.

Anpassade lösningar

Oavsett om ni söker IT-medarbetare för anställning eller konsulter för uppdrag, är Wise IT er helhetspartner. Med erfarenhet inom både rekrytering och konsulter kan vi skräddarsy vårt erbjudande till er, för att säkerställa att ni snabbt får rätt kompetens på rätt plats.

Välkommen till Wise IT!

Kontakta oss

Kontakta oss

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.