IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera teknisk projektledare

Behöver ni rekrytera en teknisk projektledare eller önskar att ta in en IT-konsult? Vi hjälper dig gärna att säkra upp IT-kompetensen i er organisation!

Rekrytering och uthyrning av tekniska projektledare 

Vill ni genomföra IT-projekt framgångsrikt? Då kan det vara dags att hyra eller rekrytera en teknisk projektledare till teamet! Den personen spelar en nyckelroll när det kommer till att få ett IT-projekt att gå i mål.  Personen ansvarar för att planera och genomföra projektet i tid och till angiven budget.   

När är det dags att anställa en teknisk projektledare eller hyra en IT-konsult 

En teknisk projektledare kan hjälpa till i många olika situationer. Det kan vara allt ifrån att sätta igång ett nytt projekt till att rädda ett som havererat. Om ni står inför en extraordinär händelse, såsom till exempel en stor outsourcingaffär, kan en erfaren IT-konsult hjälpa er på vägen. Vi bollar gärna era behov för att hitta den just den kompetens ni behöver.  

Så kommer den tekniska projektledarrollen förändras i framtiden 

Idag växer allt fler trender fram inom projektvärlden – artificiell intelligens, självlärande system och robotisering. När du rekryterar eller hyr en projektledare gäller det därför att blicka framåt och fundera på vilka kompetenser som kommer att vara viktiga i framtiden. Förmågan att kunna leda både människor och robotar skulle kunna vara en av dem.  

Det är viktigt att kompetensprofilen för en teknisk projektledare är rätt 

När du rekryterar eller hyr en teknisk projektledare är det viktigt att hitta en person som har starka ledaregenskaper, en god förståelse för kraven som ställs från verksamheten och är lyhörd. Många IT-projekt som inte blir framgångsrika har ofta en teknisk projektledare som inte är öppen och ärlig kring när saker inte fortskrider som de ska. Därför kan det också vara bra att aktivt leta efter en person som leder projektet transparent både i framgång och motgång.  

Hör gärna av dig så hittar vi er nästa tekniska projektledare tillsammans!  

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att hyra eller rekrytera en teknisk projektledare? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


IT-projektledare som pratar i telefon
Yrkesguide

IT-projektledare

Vad gör egentligen en IT-projektledare? Här kan du läsa mer om arbetsuppgifter, lön och framtidsutsikter för personer inom teknisk projektledning.

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.