IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera iOS-utvecklare

Vi finns här för dig som vill ha hjälp att rekrytera en iOS utvecklare eller anlita en konsult.

Rekrytering och uthyrning av iOS-utvecklare

Möjligheterna för att arbeta med iOS-utveckling har varit väldigt stora under en längre tid. Endast sedan lanseringen av den första iPhonen har Appstore blivit hem till miljontals applikationer inom allt från spel till shopping. Större företag har det senaste decenniet insett vikten av att vara tillgänglig genom applikationer. Därav utforskas ständigt möjligheterna till att skapa appar antingen för att förenkla och erbjuda tjänster till deras kunder, men även för att skapa en bättre upplevelse för deras egna anställda. Vi hjälper gärna dig som har behov av att hyra eller rekrytera iOS-utvecklare.

Vad gör en iOS-utvecklare?

När det kommer till iOS-utveckling är det aningen begränsat till vad man kan göra. Då Apple är kända för att hålla kvar sina kunder inom sitt varumärke är detta även fallet inom deras utveckling då de vill att iOS-utvecklare ska använda deras utvecklingsgränssnitt Xcode samt deras förenklade språk Swift. Trots detta är plattformen som Apple erbjuder väldigt öppen för andra språk än endast Swift.

Likt andra utvecklare ansvarar iOS-utvecklare för att ställa krav på efterfrågan, bygga koden, testa produkten samt att underhålla applikationen. Det som är unikt för iOS-utvecklare är att de utvecklar till en specifik sorts enhet och måste därav ha förstålse för hur iOS fungerar. Genom att alltid testa nya appar och hålla sig uppdaterad till de senaste iOS-versionerna kan iOS-utvecklare på ett kreativt sätt kunna skapa nya funktioner och implementeringar som skapar bättre applikationer.

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att förstärka teamet med en iOS utvecklare? Kontakta oss så hjälper vi gärna till!


Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.