IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera mjukvaruutvecklare

Idag är efterfrågan på duktiga mjukvaruutvecklare stor och kraven på nya produkter och applikationer många. Vi tar extra stor hänsyn till era behov och era krav för att kunna möta era utmaningar på bästa sätt.

Rekrytering och uthyrning av mjukvaruutvecklare

Idag är efterfrågan på duktiga mjukvaruutvecklare stor och kraven på nya produkter och applikationer många. Tiden då man kom undan med buggig programvara, slarvigt skriven kod och knagglig interaktionsdesign är förbi och marknaden har inte längre något till övers för undermålig mjukvara. Vi hjälper gärna dig att rekrytera eller hyra applikationstekniker som bidrar till teamet och verksamheten!

Vi rekryterar bland annat

  • Javautvecklare
  • Webbutvecklare
  • Apputvecklare
  • Databasutvecklare

Vi hjälper er att attrahera mjukvaruutvecklare

Det kan vara en utmaning att hitta rätt kanaler för att nå ut till mjukvaruutvecklare. Men faktum är att det finns mängder av sociala medier, webbforum och webbplatser där utvecklare möts, byter idéer, kodar och utvärderar sina karriärmöjligheter. Vi finns där. Våra dedikerade researchers arbetar stenhårt med att knyta kontakter med de skarpaste utvecklarna.

Vi hittar mjukvaruutvecklare med fokus på välskriven kod

Vi är alltid måna om att hitta mjukvaruutvecklare som har en stor vana av att skriva säker och valideringsmässigt korrekt kod. Alla våra konsulter och kandidater inom mjukvaruutveckling är duktiga på objektorienterad programmering och behörskar ofta flera kodspråk. Genom oss kan du enkelt få tag på utvecklare som kan vara med från början eller i ett senare skede då befintlig kod skall förbättras och ses över. Vi hjälper er att hitta personer som kan avlasta under arbetstoppar eller som är med under hela resan, från första planeringen till dagen då programvaran går live.

 

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att förstärka teamet med en mjukvaruutvecklare? Kontakta oss så hjälper vi gärna till!


Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.