IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera en Agil Coach

Är du i behov av att underlätta ert interna arbete genom att effektivisera och se till att allt flyter på? Vi ser till att hitta en Agil Coach som tar er organisation till nästa nivå – oavsett om det är en konsult eller en rekrytering.

Rekrytering och uthyrning av en Agil Coach

Vill du att dina medarbetare ska må bättre samtidigt som de når bättre resultat? Vill du också skapa bra arbetsmiljö och minska personalomsättningen? En Agil Coach bidrar till att effektivisera er IT-organisation samt lyssnar och analyserar nuläget i teamet för att sedan förslå en bättre väg framåt. Som en Agil Coach är det viktigt att vara både inlyssnande och kommunikativ. Några egenskaper som vi söker efter när vi hittar konsulter och kandidater till våra kunder. Wise IT hjälper er att tillsätta en konsult eller rekrytera in en specialist inom agila metoder, så att er organisation kan ta stegen ni behöver för att bli både konkurrenskraftiga och mer hållbara.

Det är viktigt att kompetensprofilen för en Agil Coach blir rätt!

Alltför ofta möter vi kunder som en otydlig bild över vad för typ av kompetens de söker. När det kommer till agila metoder och specialister inom det området, så är det viktigt att vara tydlig med vad vi söker och vad som är rimligt för företaget att attrahera. Efterfrågan efter Agila coacher är hög, och tillsammans med er kunskap om er organisation bygger vi en kompetensprofil som fungerar.

Vi hittar en Agil Coach som passar er organisation

När du söker en specialist inom agila metoder så är viktiga egenskaper bland annat inlyssnande, prestigelös och analytisk. Men det är också viktigt att lätt kunna skapa förtroende i ett team. Oavsett om det gäller en direkt rekrytering eller en konsulttillsättning så behöver IT-specialisten passa in i organisationen. Vi lägger stor vikt på att höra vilka era viktigaste värderingar är, och hur kulturen ser ut.

Search och stort nätverk är grunden när vi söker rätt specialist till er organisation

Vårt nätverk av specialister inom bland annat agila metoder, Scrum, Lean och Dev-Ops, gör att vi har ett bra utgångsläge när vi får förtroendet att hjälpa er hitta en Agil Coach. Med nischade team blir vi mer pricksäkra i både att hitta kompetensen ni behöver, men också agerar rådgivande mot IT-specialisten. Något som är viktigt för att skapa en bra kandidat och konsultupplevelse.

 

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att hyra eller rekrytera en Agil Coach? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.