IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera en Workplace Specialist

Vi finns här för dig som har ett behov av att hyra eller rekrytera en Workplace specialist. Tillsammans ökar vi effektiviteten på er arbetsplats med hjälp av rätt person på rätt plats

Rekrytering och uthyrning av en Workplace specialist

Är ni i behov av att öka säkerheten på bolaget? Vill du också ha en mer effektiv organisation som snabbt får ut ny programvara till medarbetare? Genom att ha en person som arbetar med Workplace på plats, med sin core competence i system såsom Microsoft 365, Intune, SCCM, Exchange med fler, så får ni en mer stabil användarmiljö. Vi på Wise IT hjälper gärna dig som vill hyra eller rekrytera en Workplace specialist till er interna IT-avdelning.

Det är viktigt att kravprofilen för en Workplace specialist är rätt

Att vara specialiserad inom Workplace innebär ofta att du ofta har en bakgrund inom supporten och drift. En viktig kärnkompetens är självklart det tekniska, men också den sociala biten med en hög förståelse för organisationen och verksamheten. Hen kan på så sätt driva förbättringsinitiativ både internt och gentemot kund.

Så får du en mer effektiv organisation med hjälp av en specialist på workplace

Har du varit med om att mejlen ligger nere eller har du tappat telefonen på tunnelbanan? En person som arbetar med workplace har arbetsuppgifter som är direkt kopplade till slutanvändarens effektivitet och säkerhet. Tack vare hen får du en stabil och säker IT-miljö, där du kan fokusera på rätt saker oavsett din roll och uppdrag.

Som specialist inom Workplace behöver du ha en bred bakgrund inom teknik

I takt med tekniken resa från marken till molnen finns oändliga möjligheter för en ännu bättre användarupplevelse. Med hjälp av en specialist som förstår vikten av nyteknik såsom automatisering, standardisering och digitalisering får ni en mer modern intern IT-avdelning som gynnar hela företaget. Tekniken ska inte begränsa utan ska skapa möjligheter för dig och dina kollegor.

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att hyra eller rekrytera en specialist inom Workplace? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


NÅGRA AV DE ROLLER VI GILLAR

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.