IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Tech Agent Program

För dig som vill ta steget in i IT-branschen

Din väg till en karriär i IT-branschen

Tech Agent Program är en fullspäckad kostnadsfri 4-veckorsutbildning för dig som verkligen vill satsa. Utbildningen ger en unik chans till att på kort tid komma in i den glödheta IT-branschen. Under utbildningstiden får du lära dig allt du behöver för att bli redo för vardagen i en servicedesk. Vi garanterar dig en anställning hos oss på Wise IT efter avklarad utbildning.

Redo att ta klivet in i en karriär inom IT och Tech?

Vi tror att du kan gå hur långt som helst så länge du har rätt driv, inställning och törst efter kunskap. Idag är klivet in till IT-branschen alldeles för stort och det vill vi göra något åt!

Tycker du det låter spännande? Ansök redan idag!

Ansök nu!

 

Om utbildningen

Tech agent program 2024 är modernt program, där vi blandar klassrumsundervisning med självstudiemoduler. Våra studenter kommer arbeta i CompTIA A+ E-learning kurs som inkluderar två övningscertifieringar.

Vårt utbildningsmaterial består av lärarledd undervisning, inspelade föreläsningar, tester och laborationer, allt samlat i online plattformen. Våra studenter har under utbildningen tillgång till att studera tillsammans med gruppen i våra fina lokaler på Linnégatan 87 i Stockholm. Utbildningen är även certifieringsförberedande, vilket ger dig en konkurrensfördel i en bransch som ständigt förändras. Vi tror på att skapa en positiv och inkluderande miljö för våra elever, där alla känner sig bekväma att ställa frågor och dela sina idéer.

Vi samarbetar med Lexicon it- proffs, som är en erfaren utbildningsaktör. Har du fler frågor? Läs vår FAQ!

Från köksmästare till IT-konsult: Sigges resa med Tech Agent Program

Från att vara köksmästare på en av Stockholms finaste krogar – till att vara IT-konsult via Wise IT hos ett […]

För dig som vill byta bransch

Vi tror att du som söker till programmet har arbetat med service tidigare och har en längtan efter att byta bransch. Har du viljan och siktet inställt på IT-branschen, så vill vi vara din karriärpartner som gör drömmarna till verklighet. Tillsammans gör vi dig till vår nästa stjärna inom IT-support – Tech Agent 

Tycker du det låter spännande? Då tycker vi att du ska ansöka redan idag!

Ta mig till ansökan

HUR GÅR DET TILL?

2

ANTAGNINGSPROCESS

3

GÅ UTBILDNINGEN

4

ANSTÄLLNING HOS WISE IT

Emma tog klivet in i IT-branschen på 4 veckor

Att byta karriär väcker många känslor hos de allra flesta. Det kan kännas både läskigt, spännande och pirrigt på ett […]

Vad gör man som IT-supporttekniker?

Som IT-supporttekniker hjälper du användare att lösa tekniska problem och säkerställer att företagets IT-infrastruktur fungerar smidigt. Dina arbetsuppgifter inkluderar felsökning av mjukvara och hårdvara, ge support via telefon och e-post, samt att hantera supportärenden i ett helpdesk-system. Användarna kan både vara externa i form av kunder men också interna (kollegor) beroende på arbetsplats.

kvinnlig supporttekniker
REKOMMENDERAT: LÄS VÅR YRKESGUIDE

Supporttekniker

Vad gör egentligen en supporttekniker? Här kan du läsa mer om arbetsuppgifter, lön och framtidsutsikter för personer inom IT-support.

Det här får du

Då vi på Wise IT vill underlätta för fler människor att öppna upp sina ögon för en karriär inom IT har vi valt att stå för hela utbildningskostnaden. Det enda vi begär av dig är full närvaro och engagemang i programmet. Vi garanterar även en anställning som konsult hos oss när du är klar med utbildningen, under förutsättningen att du blir godkänd och får ditt examensbevis. Utbildningen och anställningen är placerad i Stockholm.

Vill du vet mer om hur det är att jobba som konsult på Wise IT? Läs vår konsultguide!

Ta mig till Konsultguiden!

Anlita en Tech agent-konsult
Tips till dig som är servicedeskchef

Anlita en Tech agent-konsult

Vi vill minska klivet in till IT-branschen

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.