IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Tech Agent Program

Utbildningen Tech Agent Program är uppskjutet på grund av Covid-19.

På grund av Covid-19 och rådande utmaning på arbetsmarknaden har vi valt att skjuta upp Tech Agent Program tills vidare. Vi ser däremot fram emot den dagen vi åter igen kommer kunna starta upp en klass av talangfulla tekniskt kunniga individer som vill komma in på IT-arbetsmarknaden.

Redo att ta klivet in i en karriär inom IT och Tech?

Tech Agent Program är en fullspäckad 4-veckorsutbildning för dig som verkligen vill satsa. Vi tror att du kan gå hur långt som helst så länge du har rätt driv, inställning och törst efter kunskap. Idag är klivet in till IT-branschen alldeles för stort och det vill vi göra något åt!

För dig som vill byta bransch

Vi tror att du som söker till programmet har arbetat med service tidigare och har en längtan efter att byta bransch. Har du viljan och siktet inställt på IT-branschen, så vill vi vara din karriärpartner som gör drömmarna till verklighet. Tillsammans gör vi dig till vår nästa stjärna inom IT-support – Tech Agent hero 

Nästa omgång av Tech Agent Program kommer vara under hösten 2020. Vill du få en notis när ansökningsperioden öppnar? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när du kan söka.

 

Mejla mig när jag kan ansöka!

OM UTBILDNINGEN

Tech Agent Program drivs i samarbete med BiTA som är ett ledande utbildningsföretag. Utbildningen varvas med teori, labbar och självstudier. Vi förutsätter att du har en viss teknisk kunskap för att kunna tillgodogöra dig kursinnehållet på bästa sätt.

Vi garanterar alla som tar examen en Stockholmsbaserad anställning som tar vid när programmet är slut.  Utbildningen är tuff – så du bör inte vara rädd för att ta dig an en utmaning när du söker.

Kvinnlig supporttekniker
REKOMMENDERAT: LÄS VÅR YRKESGUIDE

Supporttekniker

Vad gör egentligen en supporttekniker? Här kan du läsa mer om arbetsuppgifter, lön och framtidsutsikter för personer inom IT-support.

HUR GÅR DET TILL?

1

ANSÖKAN

2

TELEFONAVSTÄMNING

3

INTERVJU

4

REFERENSER

5

BAKGRUNDSKONTROLL

6

BEKRÄFTELSE AV PLATS

7

UTBILDNINGEN BÖRJAR

8

EXAMEN

9

ANSTÄLLNING HOS WISE IT

Villkor

Då vi på Wise IT vill underlätta för fler människor att öppna upp sina ögon för en karriär inom IT har vi valt att stå för hela utbildningskostnaden. Det enda vi begär av dig är full närvaro och engagemang i programmet. Vi garanterar även en anställning som konsult hos oss när du är klar med utbildningen, under förutsättningen att du blir godkänd och får ditt examensbevis. Utbildningen och anställningen är placerad i Stockholm.

Tips till dig som är servicedeskchef

Hyr en Tech Agent Hero

Kolla in vår instagram

Instagram har returnerat ogiltiga data.

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.