IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Tech Agent Program

För dig som vill ta steget in i IT-branschen

Din väg till en karriär i IT-branschen

Tech Agent Program är en fullspäckad kostnadsfri 4-veckorsutbildning för dig som verkligen vill satsa. Utbildningen ger en unik chans till att på kort tid komma in i den glödheta IT-branschen. Efter avklarad utbildning garanterar vi dig en anställning hos oss på Wise IT.

Ansök nu!

Redo att ta klivet in i en karriär inom IT och Tech?

Vi tror att du kan gå hur långt som helst så länge du har rätt driv, inställning och törst efter kunskap. Idag är klivet in till IT-branschen alldeles för stort och det vill vi göra något åt!

Om utbildningen

Tech Agent Program drivs i samarbete med BiTA som är ett ledande utbildningsföretag. Utbildningen varvas med teori, labbar och självstudier. Vi förutsätter att du har en viss teknisk kunskap för att kunna tillgodogöra dig kursinnehållet på bästa sätt.

Utbildningen är kostnadsfri och garanterar alla som tar examen en Stockholmsbaserad anställning som tar vid när programmet är slut. Utbildningen är tuff – så du bör inte vara rädd för att ta dig an en utmaning när du söker. Har du fler frågor? Läs vår FAQ!

För dig som vill byta bransch

Vi tror att du som söker till programmet har arbetat med service tidigare och har en längtan efter att byta bransch. Har du viljan och siktet inställt på IT-branschen, så vill vi vara din karriärpartner som gör drömmarna till verklighet. Tillsammans gör vi dig till vår nästa stjärna inom IT-support – Tech Agent 

Tycker du det låter spännande! Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss när anmälan öppnar

Ansök till programmet!

Kvinnlig supporttekniker
REKOMMENDERAT: LÄS VÅR YRKESGUIDE

Supporttekniker

Vad gör egentligen en supporttekniker? Här kan du läsa mer om arbetsuppgifter, lön och framtidsutsikter för personer inom IT-support.

HUR GÅR DET TILL?

2

ANTAGNINGSPROCESS

3

GÅ UTBILDNINGEN

4

ANSTÄLLNING HOS WISE IT

det här får du

Då vi på Wise IT vill underlätta för fler människor att öppna upp sina ögon för en karriär inom IT har vi valt att stå för hela utbildningskostnaden. Det enda vi begär av dig är full närvaro och engagemang i programmet. Vi garanterar även en anställning som konsult hos oss när du är klar med utbildningen, under förutsättningen att du blir godkänd och får ditt examensbevis. Utbildningen och anställningen är placerad i Stockholm.

Vill du vet mer om hur det är att jobba som konsult på Wise IT? Läs vår konsultguide!

Ta mig till Konsultguiden!

Tips till dig som är servicedeskchef

Anlita en Tech agent-konsult

Vi vill minska klivet in till IT-branschen

Visst låter det spännande?

Om du tycker Tech Agent Program låter spännande tycker vi du ska skicka in en intresseanmälan redan idag!

Skicka in ansökan!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.