Hur lång är utbildningen? Vad händer sen?

Utbildningen pågår i 4 veckor och därefter är du garanterad en anställning hos oss på Wise IT. Under dessa 4 veckor ska du kunna befinna dig i Stockholm och närvara fysiskt på utbildningstillfällena.

Var i Stockholm hålls utbildningen?

Våra studenter har under utbildningen tillgång till att studera tillsammans med gruppen i våra fina lokaler på Linnégatan 87 i Stockholm. Även studiebesök kan komma att förekomma.

Var kommer jag att jobba efter utbildningen?

Du kommer att gå på intervjuer för uppdrag som supporttekniker hos våra kunder tills vi når en match. När utbildningen är klar startar du på uppdraget.

Är det möjligt att läsa utbildningen på distans?

Tyvärr kan vi inte erbjuda utbildningen på distans i dagsläget utan du behöver kunna närvara fysiskt.

Kan jag läsa utbildningen i Stockholm och sedan arbeta i en annan stad?

Vi kan erbjuda anställning i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Förbinder jag mig till något när jag hoppar på utbildningen?

Du förbinder dig till en anställning på minst 12 månader hos oss. Vi hoppas och tror att du kommer trivas bra hos oss och ser självklart ser vi gärna att du stannar hos oss längre än så! Vi vill hjälpa dig till en lång och spännande karriär inom IT.

Vilken lön kan jag förvänta mig?

Lönen sätts individuellt utifrån din tidigare erfarenhet. Med oss kan du få en snabb karriär- och löneutveckling. Det är bara ditt driv och engagemang som sätter gränser.

Vad gör en supporttekniker?

Som supporttekniker hanterar du inkommande IT-problem från användarna via telefon, mail och chatt. Det kan vara dator och mobil relaterade problem, så som att någon har glömt sitt lösenord, behöver göra en uppdatering, kommer inte in Word, anslutning till skrivaren eller wifi fungerar inte etc. I rollen är det väldigt viktigt med service och att användarna får ett bra bemötande. Kan man som 1st line lösa ärendet direkt i telefonen så gör man det, annars skickar man vidare ärendet till 2nd line som löser det.

Behöver jag ha jobbat med IT för att kunna söka utbildningen?

Nej du behöver ingen tidigare erfarenhet inom IT för att söka utbildningen. Vi tror att du som söker till programmet har arbetat med service tidigare och har en längtan efter att byta bransch till IT branschen.