IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Nyhet

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Så här arbetar vi

Här skulle vi kunna lägga in en bild på en process där det står kravprofil, search, annonsering, urval och intervjuer, presentationer, tester och så vidare. Men det är inte där vårt arbete börjar. Det börjar långt tidigare och pågår varje dag.

Som grund har vi stenkoll på IT-marknaden och utifrån det skapar och utvecklar vi relationer med IT-stjärnor över tid, långt innan det är aktuellt att se sig om efter nya utmaningar. När vi startar din process har vi redan ett nätverk av personer med den kompetensen ni söker. Arbetet därifrån handlar om att förstå er affär, era förutsättningar och era behov. Givetvis tar vi fram kravprofiler och givetvis sprider vi annonser, men var beredd på att det kan se lite annorlunda ut mot vad du är van vid. Utifrån det nätverket vi har väcker vi intresse för just din tjänst i de kanaler, forum och sammanhang vi vet att era nästa IT-stjärnor finns i.

Välkommen att prova oss!

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Kontakt


Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.