IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Anlita eller rekrytera CIO

Behöver ni en CIO till er organisation? Vi hjälper dig gärna att hitta er nästa IT-ledare!

Hyr in eller rekrytera CIO 

En Chief Information Officer, CIO, har en affärskritisk roll i verksamheten och är ansvarig för den strategiska inriktningen på IT-sidanTill skillnad från den mer traditionella IT-chefsrollen, där fokus ligger på operativt driftansvar, har CIO:n ett större helhetsansvar. Personen behöver förena IT med affärsnytta samtidigt som de lever upp till nya krav som ställs på IT-sidanVi hjälper gärna dig som har behov av att rekrytera eller hyra en CIO.  

Så har CIO rollen förändrats  

De senaste åren har IT gått från att vara en stödfunktion till att betraktas som en väsentlig och strategisk del av verksamheten. En CIO arbetar ofta brett och inför förändringar som påverkar hela verksamheten. Det gör att en framgångsrik CIO behöver kunna inspirera och påverka människor. Om du planerar att ta in en konsult eller rekrytera en CIO är det viktigt att ha tydligt för sig vilken funktion personen ska fylla både idag och på sikt.  

Det är viktigt att kompetensprofilen för CIO:n är rätt 

Ett vanligt misstag många gör när de ska rekrytera en CIO är att man inte ser längre än här och nu. Utvecklingen på marknaden går snabbt och det gäller att redan idag fundera över vilka kompetenser som kommer att vara affärskritiska om några år. Vi hjälper er gärna att vidga horisonten och ta ett helhetsgrepp redan nu för att kunna anställa eller hyra rätt CIO för er.  

Vi hjälper ert bolag att attrahera CIO:s 

Vi tror på att bygga relationer med CIO:s och andra IT-specialister med chefspotential tidigt. Därför använder vi search och Inbound recruiting som metod för att attrahera kandidater redan innan de går i tankarna att byta jobb. På det sättet har vi redan varit i kontakt och skapat kännedom hos många av de personer vi tror kan passa för just ert uppdrag.

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Dags att hyra eller rekrytera CIO? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!


CIO som skriver på ett papper
Yrkesguide

CIO

Vad gör egentligen en CIO? Här kan du läsa mer om arbetsuppgifter, lön och framtidsutsikter för personer inom den ledande befattningen Chief Information Officer.

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.